EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

18:34 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

1.200 alumnes de Primària gaudixen del teatre amb 'Yo también soy Peter Pan'

05 febrer 2020
1.200 alumnos de Primaria disfrutan del teatro con ‘Yo también soy Peter Pan’

Des d'ahir dimarts i fins demà dijous, 1.200 alumnes de primer a cinqué d'Educació Primària de Benidorm estan gaudint de l'obra teatral 'Yo también soy Peter Pan', de Pàmpol Teatre i guió de Roberto Aliaga, en el Saló d'Actes de l'Ajuntament.

Els regidors de Cultura, Jaime Jesús Pérez, i Educació, Maite Moreno, han compartit este matí l'espectacle amb els alumnes que es representa a les 10.00 i a les 11.30 hores els tres dies. Els xiquets cursen els seus estudis en els centres, Vasco Núñez de Balboa, Gabriel Miró, Mestre Gaspar López, Nuestra Señora de los Dolores, La Cala, Puig Campana, Miguel Hernández, Leonor Canalejas, Bautista Lledó, Aitana, Els Tolls, El Murtal i Ausiàs March.

Esta iniciativa ha sigut una extensió a l'Àrea d'Educació de la programació de Teatre infantil i familiar que desenvolupa la Regidoria de Cultura que va programar, amb notable èxit, el passat dia 1 l'obra "Jon Braun", que va representar la companyia Anita Maravillas, i que continuarà dissabte que ve, dia 8, a les 18.30 h i també en el Saló d'Actes de l'Ajuntament, amb l'obra "Xocolat" a càrrec de Teatro Paraiso.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h