CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

22:52 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Continuen obertes les inscripcions per a la prova, que es desenvolupa este diumenge en diverses modalitats i compta amb una Fila 0

Tot llest per al III Cross Solidari Camp a través del Doble Amor

28 octubre 2022
Cartel anunciador del III Cross Solidario Campo a través.

Al Parc del Moralet tot està preparat per al III Cross Solidari Camp a través a benefici del Doble Amor que se celebra este diumenge, 30 d'octubre, i amb el qual col·laboren la Regidoria d'Esports i el Club d'Atletisme Benidorm. L'edil de l'àrea, Mariló Cebreros, ha animat a la ciutadania "a inscriure's en esta prova solidària i fer costat així a una entitat social que realitza un paper fonamental en el foment de la integració de les persones amb diversitat funcional".

Cebreros ha recordat que "les inscripcions continuen obertes a un preu de 10,50 euros i poden formalitzar-se en la web www.grupobrotons.com", import que es destina íntegrament al Doble Amor i al qual es pot fer aportacions addicionals durant la inscripció i que van des d'1 a 25 euros. La regidora ha precisat que la prova es desenvoluparà en les modalitats de cros, senderistes, marxa nòrdica i passeig de la mascota, cadascuna amb diferents distàncies, "propiciant d'esta manera que totes les persones puguen participar d'esta iniciativa, amb independència de la seua edat o condició física". A més, en tractar-se d'una prova solidària també hi ha la possibilitat de col·laborar amb esta causa a través de la Fila 0.

La prova central, el Cros de 8 quilòmetres, començarà a les 10.00 hores en totes les categories; mentre que les carreres infantils, ho faran a les 11.30 hores. Per part seua, la marxa senderista i la marxa nòrdica, totes dos de 4 quilòmetres, arrancaran a les 09.30 hores; mentre que els participants en la modalitat passege de la mascota, prendran l'eixida a les 11.00 hores i cobriran una distància de 2 quilòmetres.

L'organització instal·larà d'una barra en la qual esportistes i públic en general podran reposar forces i la recaptació de les quals anirà destinada també al manteniment del centre ocupacional.