CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

15:58 PM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El concert tindrà lloc a l'església de Sant Jaume a partir de les 20 hores

Torna el divendres l'XI Festival Internacional d'Orgue de Benidorm amb Enrico Tricario i Lumina Ensemble

25 octubre 2023
Regresa el viernes el XI Festival Internacional de Órgano de Benidorm con Enrico Tricario y Lumina Ensemble

L'XI Festival Internacional d'Orgue de Benidorm torna a escena este pròxim divendres 27 d'octubre a l'església de Sant Jaume amb el concert protagonitzat per Enrico Tricario i Lumina Ensemble a partir de les 20 hores, segons ha informat la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la ciutat.

Enrico Tricario és pianista, organista i compositor i és l'organista de la Basílica Concattedrale di Sant'Agata di Gallipoli, a més de professor en l'Enrico Gianelli Music-Choreutic Lyceum en Parabita. La seua música ha sigut interpretada en nombrosos festivals, teatres i sales de concerts interpretats per grans músics i conjunts musicals.

Per part seua, Lumina Ensemble és el projecte de quatre saxofonistes que pertanyen a dos generacions que conjuminen esforços per a la consecució, respectuosa i compromesa, d'interpretacions d'alt nivell musical. L'Ensemble també oferix en els seus programes obres principalment per a la formació de quartet de saxofons, però està obert a altres combinacions.

Tant Tricario com Lumina Ensemble presentaran un programa innovador amb música per a orgue i quartet de saxofons, i basat en la música italiana de finals del Renaixement. El programa es completa amb músiques de nova creació en el qual l'organista presentarà peces que ell mateix interpretarà i altres, com la Suite Lumina, escrita per a la formació de quartet de saxofons. En resum, músiques del passat i el present en una delicada i subtil mescladissa que busca l'equilibri estètic per al delit del públic assistent. L'entrada és gratuïta fins a completar l'aforament de l'església.