CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

05:38 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La campanya #QueNadieSeAtraganteEnBenidorm està impulsada pel Centre de Salut de Tomás Ortuño dins de les activitats del Dia Internacional de la Infermeria

Sanitat forma a diferents col·lectius de Benidorm sobre com actuar davant una ennuegada

13 maig 2024
Sanidad forma a distintos colectivos de Benidorm sobre cómo actuar ante un atragantamiento

L'Ajuntament de Benidorm, a través de la Regidoria de Sanitat, està col·laborant durant tota la jornada d'este dilluns amb el Centre de Salut de Tomás Ortuño per a dur a terme una campanya denominada #QueNadieSeAtraganteEnBenidorm, que té per objectiu formar a diferents col·lectius de la ciutat sobre com actuar davant una ennuegada, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Infermeria, que se celebra mundialment el 12 de maig.

L'edil de Sanitat, Ana Pellicer, ha participat en un dels tallers que s'han dut a terme per a les dones que formen part del Grup d'Autoajuda a Dones amb Càncer de Mama i Ginecològic de Benidorm i la comarca, Anémona Marina Baixa, al qual també han assistit les edils de Benestar Social i Igualtat, Ángela Zaragozí, i d'Ocupació i Platges, Mónica Gómez.

A més d'este col·lectiu, l'equip d'Infermeria del Centre de Salut de Tomás Ortuño també ha impartit el taller a professionals del Parc de Bombers de Benidorm, a agents del Destacament de Trànsit de la Guàrdia Civil i a efectius del Cos Nacional de Policia i de la Policia Local de Benidorm. Els tallers conclouran amb una visita al col·legi públic Leonor *Canalejas, on també es formarà a l'alumnat i a personal docent en esta matèria.

Ana Pellicer ha agraït a estos professionals del Centre de Salut de Tomás Ortuño esta iniciativa i ha assenyalat que "tindre nocions bàsiques sobre com actuar davant una emergència d'este tipus poden ser crucials per a salvar la vida a una persona". Igualment, l'edil ha assenyalat que els sanitaris d'este centre de salut "s'han mostrat oberts a poder continuar portant estos tallers a altres col·lectius o centres educatius de la nostra ciutat, tant per al cas d'una ennuegada com per a una altra mena de tècniques o primers auxilis sanitaris".

Al costat d'esta iniciativa, el Departament de Salut de la Marina Baixa, per mitjà d'altres centres de salut de la ciutat, ha desenvolupat en els últims dies altres activitats dirigides a la població general per a commemorar el Dia de la Infermeria.

Entre elles, tallers de primers auxilis, d'hàbits de vida saludables, d'alimentació, de cures o d'higiene postural, així com una marxa saludable des del Centre de Salut de la Cala.