CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

01:11 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

D'ací a poc s'aprovarà una nova remesa, després d'ampliar-se el crèdit de la convocatòria de 40.000 a 80.000 euros

Ocupació resol la primera tanda de les ajudes a la creació de noves empreses, que arriben a prop de 40 emprenedors

30 desembre 2022
Empleo resuelve la primera tanda de las ayudas a la creación de nuevas empresas, que llegan a cerca de 40 emprendedores

La Junta de Govern Local (JGL) de Benidorm ha resolt la primera tanda de les ajudes municipals de suport a la creació de noves empreses i autònoms i que estan dirigides als emprenedors que han iniciat la seua activitat a la ciutat en els tres primers trimestres de 2022. Esta primera remesa ha aconseguit a prop de 40 emprenedors que, en funció dels casos, han rebut una ajuda de 800 o de 1.200 euros.

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha indicat que "amb esta remesa, que ha ascendit a 38.800 euros, s'han atés 39 projectes emprenedors que han complit ja almenys quatre mesos d'activitat"; i ha avançat que "d'ací a poc publicarem una segona remesa de beneficiaris, en haver aprovat recentment ampliar el crèdit inicial d'esta convocatòria d'ajudes en 40.000 euros addicionals". D'esta manera, l'Ajuntament destinarà a estes ajudes 80.000 euros.

Entre els 39 projectes posats en marxa fins a setembre de 2022 i inclosos en esta primera remesa, hi ha establiments d'alimentació; comerços; salut; perruqueria i estètica; hostaleria i serveis, activitats de publicitat, fotografia, mitjans de comunicació i relacions públiques; assessoria econòmica i mercantil; digitalització; o serveis educatius i d'idiomes.

Gómez ha recordat que "durant la pandèmia, i davant la complicada situació econòmica i laboral generada per la crisi sanitària, es va decidir duplicar l'import de les ajudes per a afavorir la implantació de noves activitats a Benidorm en un moment especialment complex". Així, les ajudes van passar en funció dels casos de 400 a 800 euros i de 600 a 1.200 euros, "quanties que hem decidit mantindre en les successives convocatòries que hem realitzat des de llavors".

D'esta manera, els emprenedors que s'establixen com a treballadors autònoms amb domicili fiscal a Benidorm i empadronats a la ciutat perceben 800 euros d'ajuda; mentre que els qui a més tramitaren una llicència d'obertura a l'Ajuntament reben 1.200 euros. A més, també es concedix una ajuda de 800 euros als autònoms amb domicili fiscal a Benidorm, que no estan empadronats a la ciutat, però que tramiten en el municipi la llicència d'obertura del seu negoci.

La regidora ha incidit que "estes ajudes directes constituïxen una de les línies de suport a noves iniciatives empresarials que desenvolupa l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, que també presta assessorament constant a les persones que decidixen fer este pas i que oferix un espai 'cotreball' als emprenedors perquè puguen iniciar la seua activitat".

Audios relacionados
Corte de voz 1 - Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz 2 - Mónica Gómez
Audio file