CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

23:15 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

NO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament concedirà 4 premis per import total de 5.000 euros, als quals se suma el guardó entregat pel Rotary Club Benidorm dotat amb 2.000 euros

Ocupació convoca una nova edició del concurs que premia les millors idees emprenedores

08 novembre 2023
Concurso Ideas Emprendedoras

Un any més, i són ja 17, la Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local convoca el Concurs d'Idees Emprenedores per a premiar i reconéixer "els millors projectes empresarials viables que ajuden a dinamitzar i diversificar el teixit productiu de Benidorm". Així ho ha traslladat hui l'edil de l'àrea, Mónica Gómez, que ha incidit que "esta iniciativa contribuïx a promoure la cultura emprenedora i a presentar l'autoocupació com una opció viable d'inserció laboral, reforçant d'esta manera les accions que al llarg de l'any s'impulsen amb este objectiu des de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local".

la regidora ha destacat que "com en edicions anteriors, l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local compte per a este concurs amb el suport d'entitats empresarials i institucions compromeses amb l'emprenedoria com el Rotary Club Benidorm, l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur), el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI-Elx), l'Associació de Dones Empresàries de la Marina Baixa (MEMBA), i JOVEMPA-Marina Baixa".

Gómez ha explicat que "el termini per a presentar les propostes a este Concurs s'inicia hui i estarà obert fins a les 23.59 hores del dia 22 de novembre". Igual que en anys anteriors, les propostes es presentarà de manera telemàtica en la Seu Electrònica de l'Ajuntament (https://sede.benidorm.org), a través de l'apartat de Registre General.

Les bases de la convocatòria poden consultar-se en el Butlletí Oficinal de la Província (BOP) d'ahir, el número 213. En elles s'establix que podran concórrer al concurs projectes formalitzats al llarg de 2022 o 2023 i que únicament es podrà aportar un projecte per persona.

Gómez ha explicat que el Concurs compta amb tres fases. En la primera, totes les propostes seran valorades pel personal de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local per a comprovar que complixen els requisits establits en les bases. Les que efectivament els complisquen seran avaluats en una segona fase pel jurat del certamen, que valorarà els següents criteris: innovació, viabilitat econòmica, viabilitat tècnica, coneixement del mercat potencial i desenvolupament de l'activitat a Benidorm. Així mateix, els projectes presentats per persones empadronades a Benidorm comptaran amb una puntuació d'inici en esta fase, igual que els grups en els quals almenys la meitat dels seus integrants complisquen el requisit de l'empadronament.

Ja en la tercera i última fase, les idees seleccionades seran exposades davant el jurat, que valorarà tant la presentació com l'originalitat del projecte.

En esta edició del Concurs, l'Ajuntament ha previst concedir dos premis i dos accèssits per un import total de 5.000 euros. Concretament, la millor idea empresarial obtindrà un premi de 2.500 euros; mentre que es preveu un 2n premi valorat en 1.500 euros. Hi haurà a més dos accèssits de 500 euros per al projecte amb major responsabilitat social i amb major promoció turística, respectivament. Addicionalment, qualsevol dels dos primers premis tindrà l'opció de poder posar-se en marxa en l'Espai Cotreball de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local. Així mateix, la idea guanyadora tindrà un any gratuït com a associat a Jovempa; i els projectes guanyadors presentats per dones, a MEMBA.

A estos premis se suma el Premi 'Batiste Fuster', concedit pel Rotary Club Benidorm, dotat de 2.000 euros. Este premi recaurà sobre el projecte que millor contemple els aspectes d'accessibilitat, solidaritat, qualitat, sostenibilitat, innovació i creativitat.

Audios relacionados
Mónica Gómez - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
Mónica Gómez - Corte 2
Audio file
Audios relacionados
Mónica Gómez - Corte 3
Audio file