CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

20:57 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

SO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

És la primera banda de música espanyola formada per persones jubilades i des de fa 25 anys visiten la ciutat ininterrompudament

Gran èxit del concert de la Banda Musical UDP Lliria-Camp de Túria-Serrans en el Saló d'Actes de Benidorm

08 novembre 2023
Concierto de la UDP Lliria-Camp de Turia-Serranos
Concierto de la UDP Lliria-Camp de Turia-Serranos

La Banda Musical UDP Lliria-Camp de Túria-Serrans ha oferit hui al migdia un concert en el Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm. Es tracta de la primera banda de música que es va crear a Espanya composta íntegrament per persones jubilades; concretament, en el municipi valencià de Llíria, l'any 1993.

Amb prop de mig centenar de músics, l'agrupació porta vint-i-cinc anys visitant ininterrompudament Benidorm, a excepció de l'any 2020 a causa de la pandèmia. No en va, el viatge a Benidorm és una de les activitats de major il·lusió per a esta banda, ja que suposa unes jornades de gran convivència per als músics i familiars.

El concert ha tingut lloc en la Sala d'actes del Consistori. Amb la direcció de Pedro Calvo Pascual, el mateix s'ha dividit en dos parts. En la primera s'han interpretat peces com Churumbelerías, d'Emilio Cebrián; El llac dels cignes, compost per Peter Txaikovski; El setge de Saragossa, d'Oudrid; i Cel andalús, de Pascual Marquina. En la segona part el programa ha inclòs les peces Les arenes, de Manuel Morales; Ragón Fález, d'Emilio Cebrián; La boda de Luis Alonso, de Gregorio Giménez; i Banda municipal de Badajoz, de Juan Gonzalo Gómez Deval.

Abans de l'inici de l'activitat, l'alcalde Toni Pérez s'ha dirigit als músics per a expressar-los la seua "admiració per la vostra capacitat per a viure amb felicitat i alegria". Pérez ha destacat que es tracta d'una banda de llarga tradició, amb trenta anys des de la seua creació "i des de fa vint-i-cinc anys oferint-nos este acte".

El primer edil ha agraït també "tot l'esforç que feu" i els ha demanat que "gaudiu molt de la música", així com els ha felicitat "pel valor incalculable que teniu com a músics".