CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

23:16 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

NO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament concedirà als jóvens 100 euros al mes per a ajudar-los a sufragar la seua estada en l'estranger

Obert el segon torn per a sol·licitar les ajudes per als estudiants Erasmus de Benidorm

07 desembre 2023
Ayudas estudiantes Erasmus

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Benidorm ha obert el segon torn per a la sol·licitud d'ajudes als estudiants de la ciutat que participen durant este curs acadèmic 2023-2024 en programes de mobilitat europea com l'Erasmus +. Així ho ha traslladat l'edil de l'àrea, Maite Moreno, qui ha assenyalat que el termini per a la sol·licitud d'ajudes està obert fins al pròxim 12 de desembre i és dirigit als estudiants que vagen a gaudir d'estes 'beques Erasmus' en el segon quadrimestre del curs o als quals en el primer torn encara no eren coneixedors de la seua condició de becari d'este programa.

la regidora ha recordat que este és el segon any consecutiu en el qual el Consistori concedix estes ajudes directes als estudiants Erasmus, que l'any passat van ser sol·licitades per un total de 15 estudiants, als quals es van concedir ajudes per un import total de 9.300 euros. Igualment, ha explicat que "amb esta ajuda es vol col·laborar amb els universitaris i alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior de Benidorm que dins de la seua formació s'adherisquen a esta mena de programes per a realitzar part de la seua formació en altres països; una opció que a més els permet viure l'experiència de residir fora d'Espanya i complementar la seua activitat curricular amb l'aprenentatge o perfeccionament d'un altre idioma".

Es tracta d'una ajuda de 100 euros per cada mes d'estada a l'estranger amb un període màxim de nou mesos, que és la duració d'un curs acadèmic complet. Així mateix, Maite Moreno ha recalcat que "esta ajuda municipal és totalment compatible amb unes altres que l'estudiant puga rebre de qualsevol administració pública o entitat privada per a facilitar la seua estada durant el programa". En definitiva, "es tracta d'aportar el nostre granet d'arena perquè els estudiants de Benidorm tinguen més facilitats i recursos econòmics durant els mesos que passen estudiant a l'estranger", tal com ha indicat l'edil d'Educació.

Les bases que regulen la concessió d'estes ajudes establixen que el pagament als beneficiaris serà únic i anual, una vegada comprovada l'estada en la universitat de destí pel període de temps indicat. Per a poder optar a estes, és requisit estar que els aspirants estiguen empadronats a Benidorm amb una antiguitat ininterrompuda d'un any i acrediten haver sigut seleccionats per a participar en un programa de mobilitat internacional en el curs 2023/2024.

Qualsevol informació sobre este programa d'ajudes pot trobar-se en la web municipal https://benidorm.org/es/ayuntamiento/concejalias/educacion/ayudas/ayuda…