CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

21:47 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

N 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Per a ser beneficiari serà necessari ser major d'edat a 31 de desembre de 2023 i estar empadronat

Benidorm aprova les bases de la quarta campanya del bo de consum #BenidormTeDaMás

07 desembre 2023
Nueva campaña #BenidormTeDaMás
Nueva campaña #BenidormTeDaMás

La Junta de Govern Local (JGL) de l'Ajuntament de Benidorm ha aprovat hui les bases que regiran una nova edició, la quarta, de la campanya del bo de consum #BenidormTeDaMás, que es desenvoluparà del 15 al 31 de desembre. D'esta campanya podran beneficiar-se totes les persones empadronades a data 1 de desembre de 2023 i que siguen majors de díhuit anys a dia 31 d'este mes, tal com ha avançat l'alcalde de la ciutat, Toni Pérez, qui ha assenyalat que amb esta campanya "complim amb el nostre compromís de continuar fent costat a les famílies i al nostre teixit empresarial".

La partida econòmica habilitada per l'Ajuntament per a esta quarta campanya #BenidormTeDaMás puja a 2.097.278 euros i permetrà que es beneficien de la mateixa 65.847 ciutadans de Benidorm amb cinc bons de deu euros cadascun. D'eixa quantitat, la Diputació Provincial d'Alacant aporta 647.278 euros i el Consistori, els 1.450.000 euros restants.

Demà divendres, 8 de desembre, s'obri el termini perquè els establiments locals que ho desitgen puguen adherir-se a la campanya, per a això tindran de termini fins al pròxim 29 de desembre, si bé la seua participació en la campanya serà efectiva en el moment en què la Regidoria de Comerç confirme la seua situació de llicència o expedient en tràmit. L'any passat, el nombre d'establiments adherits a #BenidormTeDaMás va ser de 678, segons ha informat el regidor de Comerç, Javier Jordá.

En el cas dels ciutadans que vulguen obtindre els seus bons, el termini s'inicia el dia 15 a les 9.00 hores tant per a descarregar els bons consum com per a canviar-los. De qualsevol forma, l'Ajuntament posarà a la disposició dels ciutadans el correu electrònic benidormtedamas@benidorm.org per a resoldre qualsevol dubte o incidència que poguera sorgir. Igualment, a partir d'eixe dia 15 s'obrirà un horari d'atenció al públic des de les 9 a les 13 hores en la Sala d'actes municipal.

Les bases també assenyalen que encara que els beneficiaris hagen participat en campanyes anteriors del bo de consum, hauran de donar-se d'alta i registrar-se en la web www.bonobenidormtedamas.es. Així, una vegada dins de la web, caldrà accedir a l'Àrea de Consumidors on l'usuari haurà de registrar-se, facilitant el DNI o NIF i fixant una contrasenya. Una vegada completat el registre, podrà sol·licitar des d'allí els seus bons o descarregar-los en format PDF i imprimir-los si ho desitja.

Des de l'aplicació mòbil BuyBono –disponible en la Play Store i en l'Apple Store– també es poden sol·licitar els bons una vegada els usuaris s'hagen registrat en la web. Per a això hauran d'instal·lar-la en el seu dispositiu mòbil i accedir a la seua Àrea Privada des de l'apartat Consumidors, introduint el DNI i la contrasenya amb la qual es van registrar en la web.
Una vegada emplenat este pas ja podran realitzar la descàrrega dels bons-consum. L'aplicació crearà el codi QR dels bons i oferirà tota la informació sobre estos, de manera que durant la campanya el beneficiari puga consultar els bons que haja canviat i l'establiment o servici on el va fer.

Des de la pròpia 'app', a més, els usuaris podran entrar en el seu perfil i visualitzar el llistat dels establiments de Benidorm adherits en els quals canviar els bons. Esta funció també està disponible en la web.

El regidor de Comerç ha indicat que, com en edicions anteriors, es manté la mateixa dinàmica. És a dir, els beneficiaris podran descarregar-se un màxim de cinc bons de 10 euros cadascun per a canviar en establiments adherits. Els bons seran utilitzats com a descompte en compres i consumicions iguals o superiors a 20 euros en els establiments i serveis adherits a la campanya, sense poder superar el pagament amb bo el 50% de la compra, ha detallat Jordá.

Per part seua, l'alcalde Toni Pérez ha incidit que amb esta campanya "complim amb el nostre compromís de continuar fent costat a les famílies i al nostre teixit empresarial de la nostra ciutat". Pérez ha afirmat que Benidorm "injecta una important quantitat de recursos propis en estos bons consum, sumant-los a la subvenció concedida per la Diputació, perquè creiem que és una mesura molt beneficiosa per als ciutadans i empreses".

"El bo de Nadal té moltes més coses positives que un simple bo perquè el comerç reforça la seua facturació de cara a final d'any, la ciutat agafa ambient i els nostres veïns poden comprar en unes dates molt assenyalades", ha defensat Pérez, qui ha aprofundit en què "totes les persones majors de díhuit anys podran beneficiar-se d'este bo en condicions d'igualtat fins al 31 de desembre".

Pérez ha assenyalat que "a la vista dels bons resultats de les anteriors edicions de #BenidormTeDaMás, adoptem el compromís de continuar esta iniciativa de bons-consum, en la qual la nostra ciutat va ser pionera i que s'ha replicat, amb unes certes diferències, en la majoria de les localitats de la província d'Alacant".

Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 1
Audio file
Toni Pérez - Corte 2
Audio file