CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

01:32 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La mostra itinerant podrà ser visitada fins al pròxim 10 d'agost

Natalia Caballé exposa 'Altres mons' en l'Espai d'Art de l'Ajuntament

12 juliol 2023
Exposición de Natalia Caballé

L'Espai d'Art de l'Ajuntament acull des de hui l'exposició 'Altres mons' de Natalia Caballé, una mostra itinerant que podrà ser visitada fins al pròxim 10 d'agost. La inauguració ha comptat amb la presència de la mateixa artista, del regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, i de membres de la corporació municipal.

Natalia Caballe, a més de llicenciada en Econòmiques, ho és també de Belles arts i "ha realitzat moltes exposicions a la província" com ha explicat el regidor de Cultura. La inaugurada hui ha estat també en el Casino Mediterrani.

L'autora ha explicat que la mostra "estava prevista per a l'any 2020, però amb la pandèmia es va suspendre. Enguany l'hem represa, i per això agraïsc l'opció de portar-la a este espai". Caballé ha assenyalat que este retard ha motivat "que s'afija alguna obra més" i ha destacat que el lloc d'exposició "és un gran espai amb molta llum".

Natalia Caballé ha explicat durant la inauguració que ha emprat la tècnica d'aquarel·la i "després he digitalitzat el resultat i a partir d'això he fet collages digitals". Ha indicat així mateix que el seu objectiu és "generar la incògnita entre els qui la veuen i que a cadascun li suggerisca una cosa diferent i diferent. Eixe és l'esperit".

Caballé ha abundat en què "amb la tècnica del collage he buscat els elements que més em suggerixen i al final el que es busca són combinacions de nous elements a veure què apareix després". En l'exposició es poden trobar adaptacions de pintura abstracta, imatges de planetes i llunes imaginàries i collages de diferents composicions.

El regidor de Cultura, pel seu costat, ha expressat la seua "satisfacció" per comptar amb esta exposició "que podrà visitar-se per residents i turistes en horari d'obertura de l'Ajuntament".

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Natalia Caballé
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Natalia Caballé
Audio file