CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

15:10 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El termini per a la sol·licitud estarà obert fins al pròxim 28 de febrer i l'adjudicació es farà per ordre d'entrada de les peticions en el registre

Mobilitat torna a llançar una nova tanda d'abonaments trimestrals per al pàrquing de l'Aigüera

21 febrer 2024
Movilidad vuelve a lanzar una nueva tanda de abonos trimestrales para el parking de l’Aigüera

L'Ajuntament de Benidorm tornarà a assignar una nova tanda d'abonaments per a vehicles tipus turisme en l'aparcament públic municipal de l'Aigüera per al trimestre que comprén els mesos de març, abril i maig. El termini per a la sol·licitud d'estos abonaments ja està operatiu i es mantindrà obert fins al pròxim 28 de febrer. Així ho ha donat a conéixer el regidor de Mobilitat, Francis Muñoz, qui ha indicat que, com en ocasions anteriors, "els abonaments s'assignaran per ordre d'entrada en el registre a aquells sol·licitants que complisquen els requisits exigits fins a aconseguir el nombre d'abonaments oferit", que en esta ocasió serà de fins a un màxim de 30.

Les bases per a l'assignació d'estos abonaments d'estacionament indiquen que s'admetrà en condicions d'igualtat a totes les persones que sol·liciten un abonament d'acord amb els requisits exigits. En eixe sentit, per a optar a un abonament de 24 hores des de l'1 de març al 31 de maig de 2024, cal ser titular d'un vehicle tipus turisme. També podran optar a bonificació de l'abonament els ciutadans titulars de la targeta Resident.

La presentació de les sol·licituds haurà de realitzar-se en el termini establit presencialment en el registre general de l'Ajuntament (de 9 a 14 hores) o utilitzant el Registre Electrònic dirigit a la Regidoria d'Espai Públic en l'adreça https://sede.benidorm.org/eadmin/registrar.do?action=inicioportaltramit….

Els sol·licitants hauran d'aportar la sol·licitud de l'abonament en l'aparcament públic subterrani l'Aigüera i hauran d'indicar si complixen les condicions per a la bonificació per resident.

L'Ajuntament serà l'encarregat de verificar el compliment dels requisits i establirà l'ordre de prelació. Després remetrà el llistat definitiu de sol·licituds per a l'emissió dels abonaments a l'empresa que fa el manteniment i col·labora en la gestió d'este servici.

En estes sol·licituds hauran de constar les dades d'identificació del peticionari (nom, cognoms, DNI, telèfon, correu electrònic i domicili), i el model i matrícula del vehicle. Únicament es podrà sol·licitar un abonament per a una matrícula per registre i només podrà estacionar, exclusivament, el vehicle indicat en la sol·licitud. L'estimació de la sol·licitud es comunicarà via telefònica o SMS al número de telèfon presentat.

El preu estipulat per a este abonament 24 hores trimestral serà de 254,35 euros mentre que el preu bonificat per als titulars de la targeta Resident serà de 160,47 euros. El termini per a efectuar el pagament serà de cinc dies naturals des de la comunicació de l'estimació de la sol·licitud.

També s'aclarix que la contractació d'un abonament no implica la reserva de plaça pel que l'abonat podrà aparcar el seu vehicle en qualsevol que estiga disponible. Tampoc atorga preferència d'entrada a l'aparcament si hi haguera altres vehicles esperant amb anterioritat.