CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

22:11 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Núvol con lluvia escasa

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

55%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'obra, que estarà finalitzada al març, ha sigut visitada hui per la campanya 'A peu de carrer', prèvia al Consell Veïnal en el qual s'ha nomenat els nous vicepresidents

Mobilitat instal·larà una gran parada d'autobusos al carrer Primavera per a transport escolar i discrecional i millorar el trànsit en Emilio Ortuño

26 gener 2023
Consejo Vecinal

L'Ajuntament de Benidorm està executant els treballs per a la creació d'una gran parada d'autobusos al carrer Primavera amb la finalitat d'acabar amb els embossos de trànsit que es produïxen de manera habitual al carrer Emilio Ortuño a causa del transport discrecional i l'escolar.

La nova parada, localitzada en la part baixa del carrer Primavera, comportarà la supressió de l'actual parada al carrer Emilio Ortuño. D'eixa forma, l'aparcament de motocicletes que existia en aqueix tram de Primavera es desplaça a Emilio Ortuño.

Els treballs han sigut visitats hui dins de la campanya 'A peu de carrer', amb els regidors de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, i Espai Públic i Mobilitat, José Ramón González de Zárate, que han estat acompanyats per nombrosos membres del Consell Veïnal i els vicepresidents d'este òrgan, Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario, que precisament hui s'han acomiadat del seu càrrec.

L'actuació "està consensuada amb el Consell de Mobilitat i amb els veïns del barri" ha indicat González de Zárate, que ha recordat que són freqüents les retencions de trànsit a causa del transport discrecional i escolar per l'existència al voltant nou hotels i tres o quatre edificis d'apartaments turístics i de les parades dels escolars. "És un moviment molt gran d'autobusos i amb esta obra pretenem acabar amb estos problemes en traslladar la parada d'un lloc a un altre" ha dit l'edil.

El regidor de Mobilitat ha precisat que la nova parada "serà completament accessible, homologada, amb marquesina i tindrà un pas per als vianants per darrere per al trànsit dels veïns i ha avançat que l'obra "estarà finalitzada el mes de març".

Per la seua part Ana Pellicer ha destacat el fet que la de hui fora l'última jornada de la campanya 'A peu de carrer' amb els actuals vicepresidents, que s'han acomiadat del seu càrrec en un Consell Veïnal posterior en acabar el seu mandat. La regidora de Participació Ciutadana ressaltava "la gran presència dels consellers en esta campanya, que és la prova que té molt bons resultats i, en este cas i en molts altres que hem visitat, es tracta d'una actuació que ens demandaven els veïns".

D'altra banda, el Consell Veïnal ha elegit hui als nous vicepresidents primer i segon en una sessió que s'ha celebrat en el Saló de Plens de l'Ajuntament. Després de la pertinent votació, el nou vicepresident primer serà Antonio Zamora Cuenca i el vicepresident segon Francisco Martínez Ortuño.

En la reunió també s'han configurat les comissions tècniques del Consell Veïnal, amb els consellers que formen part de cadascuna d'elles. En total són cinc comissions: Turisme, Platges i Seguretat Ciutadana; Igualtat, Benestar Social, Sanitat i Tercera Edat; Urbanisme, Escena Urbana i Mobilitat; Educació, Cultura, Esports i Joventut i, finalment, Medi Ambient i neteja Viària.

Després de l'elecció, l'alcalde ha volgut agrair als vicepresidents sortints "el vostre treball, aportacions, presència al carrer i a peu d'obra" i ha titllat el seu acompliment d'"admirable". També els ha demanat que "continueu representant a la vostra associació i fent gran este Consell veïnal perquè fer ciutat és cosa de tots".

D'igual forma, Ana Pellicer ha felicitat els nous vicepresidents, als quals ha desitjat "èxits i treball en estos pròxims quatre anys". La regidora també ha agraït la labor feta pels ixents i ha desitjat "que els nous prenguen el seu càrrec amb la mateixa força dels seus antecessors".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Ana Pellicer
Audio file