CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

08:06 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Minut de silenci a Benidorm per la dona assassinada a Sabadell dilluns passat

26 juliol 2021
Minuto de silencio en Benidorm por la mujer asesinada en Sabadell el pasado lunes

L'Ajuntament de Benidorm ha convocat este migdia un minut de silenci en memòria de l'últim cas de violència masclista que ha tingut lloc al país. La corporació, que en el dia de hui ha celebrat la sessió plenària ordinària corresponent al mes de juliol, ha fet un recés per a mostrar, amb l'alcalde, Toni Pérez, i la regidora d'Igualtat al capdavant, el seu més ferm rebuig a esta xacra social.

En esta ocasió ha sigut una dona de trenta-huit anys, de nacionalitat marroquina, qui ha sigut suposadament assassinada pel seu marit, espanyol, de 62, a Sabadell (Barcelona). L'home va ocultar el cos durant dos dies, però finalment es va entregar als Mossos d'Esquadra i va confessar el crim.

Amb esta ja són 28 les dones assassinades per les seues parelles o exparelles a Espanya enguany. En total, són 1.106 les víctimes mortals per violència de gènere a Espanya des de l'1 de gener de 2003, data en què va començar a computar-se la dada.

La Regidoria d'Igualtat recorda a les dones que se senten amenaçades, que el número de telèfon 016 atén les víctimes de la violència masclista 24 hores al dia els 365 dies de l'any en 52 idiomes diferents i que, si alguna li cal, l'Ajuntament posa a la seua disposició els seus servicis especialitzats en les àrees d'Igualtat i Benestar Social.