CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

18:49 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

'El perro (mutante) del hortelano' presenta a joves de tots els centres de Secundària de la ciutat una revisió divertida i àgil del clàssic de Lope de Vega

Més de 700 estudiants d'ESO i Batxillerat s'acosten al teatre amb el cicle 'Joves Espectadors'

15 febrer 2024
Más de 700 estudiantes de ESO y Bachillerato se acercan al teatro con el ciclo ‘Joves Espectadors’

El cicle 'Joves Espectadors' que impulsen les regidories de Cultura i Educació de l'Ajuntament de Benidorm està acostant durant estos dies al teatre a més de 700 alumnes de Secundària i Batxillerat de la ciutat, amb la representació de l'obra 'El perro (mutante) del hortelano', de l'actriu Emma Lobo. El cicle va arrancar este dimecres i es prolongarà fins demà, divendres, amb diferents representacions tant en els centres educatius com en el Centre Cultural de la ciutat, on es desenvoluparan les últimes passades dirigides a estudiants, així com la representació per al públic general, que serà a les 20 hores.

Els edils de Cultura i Educació, Jaime Jesús Pérez i Maite Moreno, han visitat hui la sala d'actes de l'IES Beatriu Fajardo de Mendoza per a acompanyar a l'alumnat en una d'estes representacions. Allí han pogut comprovar de primera mà "el gran acolliment que esta iniciativa té entre els estudiants del nostre municipi i entre els mateixos centres educatius, que any rere any continuen participant en esta", tal com han destacat després de l'obra.

'El perro (mutante) del hortelano', en la seua versió adaptada a públic adolescent, posa en escena una "versió absurda" del clàssic de Lope de Vega, "amb moments poètics i divertits entorn del tema de l'amor". La representació circula de la prosa al vers i del vers a la prosa, "a través d'una proposta àgil, humorística, lleugera i didàctica", que també permet la realització d'un breu col·loqui al final de la mateixa i facilita un dossier didàctic per al professorat.

Entre els estudiants que participen en este cicle hi ha alumnes dels cinc instituts públics de Benidorm –Beatriu Fajardo, Bernat de Sarrià, l'Almadrava, Pere Maria Orts i Bosch, Mediterrània–, del centre concertat Nuestra Señora de los Dolores, del centre privat Lope de Vega així com del Centre de Rehabilitació i Integració Social (CRIS).