CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

05:15 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Mig centenar de candidatures van competir en el lliurament de reconeixements d'Ametic en sis categories

L'Invattur rep el premi del Digital Tourist en la categoria de 'Gestió de la dada turística'

10 juny 2022
El Invattur recibió el premio de Ametic por la gestión del dato turístico
El Invattur recibió el premio de Ametic por la gestión del dato turístico

El congrés Digital Tourist, que se celebra a Benidorm fins hui, va entregar en la vesprada d'ahir els habituals premis i reconeixements anuals. Sis categories en les quals van competir un total de 50 candidatures, als quals es van sumar un esment especial i el reconeixement a una comunitat autònoma. Ametic, patronal de la indústria digital espanyola i organitzadora del congrés, va ser l'entitat que va entregar els guardons després de la decisió d'un jurat d'experts.

Entre els premiats, l'Invattur de Benidorm es va alçar amb el reconeixement en la categoria 'Gestió de la dada turística', després d'imposar-se en la pugna a la Costa del Sol. Mario Villar, director d'Intel·ligència Turística de la Comunitat Valenciana, va ser l'encarregat de recollir el guardó. En el seu breu discurs va animar a tots "a fallar, fallar i fallar fins a encertar" i va recordar que en el cas de l'Invattur "este conglomerat de dades i encerts ve després de moltes fallades".

Quant a la resta de categories, el premi a l''Accessibilitat Turística Universal' va recaure a l'Ajuntament d'Hellín (Albacete) pel seu projecte de realitat augmentada en la preservació de coves rupestres.

En la categoria de 'Gestió del flux turístic', el reconeixement va ser per a la Sevilla City Office, que va tindre un dur rival a l'Ajuntament de Vigo, segons el jurat. Tres quarts del mateix va succeir amb la categoria 'Innovació de l'oferta turística', el premi de la qual va ser a les mans de la Diputació de Pontevedra pel seu projecte 'Tourist Inside'.

L'empresa Bosch Service Solutions es va alçar amb el premi en la categoria 'Normalització i semàntica del turisme digital', una empresa que ha sigut la primera a certificar-se com a sostenible en l'àmbit global i ha sigut pionera en l'anonimització de dades personals i de comportament.

Finalment, en la categoria de 'Turisme en l'Agenda 2030', la distinció va ser per a la ciutat de Sevilla per un projecte basat en un sistema d'indicadors de sostenibilitat.

Ametic també va entregar un esment especial a l'empresa Hamacapp, per la seua aplicació mòbil per al lloguer d'hamaques i ombrel·les en les paies. La cita va concloure amb el reconeixement a la comunitat autònoma convidada, en este cas Castella-la Manxa.

Todos los premiados en el congreso Digital Tourist 2022
Todos los premiados en el congreso Digital Tourist 202