CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

17:24 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

SE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Una taula redona amb Manuel Álvarez Diestro, José Luis Camarasa i Pere Joan Devesa debat 'la ciutat dels 15 minuts'

L'exposició 'The Caves of Steel' ja es pot visitar en el Centre Cultural

22 setembre 2023
La exposición ‘The Caves of Steel’ ya se puede visitar en el Centro Cultural

Ja es pot visitar, a la Sala Multiusos del Centre Cultural de Benidorm, l'exposició 'The Caves of Steel', del fotògraf Manuel Álvarez Diestro, patrocinada pel Col·legi Territorial d'Arquitectes d'Alacant i amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benidorm.

La mostra recull una interessant col·lecció d'imatges preses per l'autor durant tres dècades en cinc continents en les quals destaquen instantànies preses a Benidorm i altres ciutats alacantines com Alacant o Torrevella.

Manuel Álvarez Diestro ha sigut l'encarregat de presentar la seua obra als assistents, entre ells, el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, i altres membres de la corporació. L'autor els ha mostrat detalls en la seua obra gràfica que, a simple vista, podrien passar desapercebuts, però que conformen el relat visual del seu treball.

Després de l'obertura, ha tingut lloc una taula redona centrada en el model d'urbanisme sostenible de Benidorm, en la qual han intervingut, a més de l'artista, els arquitectes José Luis Camarasa i Pere Joan Devesa que ha sigut moderada pel representant del Col·legi d'Arquitectes d'Alacant, Joan Aragonés.

Durant el debat s'ha posat de manifest la "ciutat dels 15 minuts", concepte urbà que considera ideal aquelles els residents de les quals tenen accés a la majoria dels servicis a tan sols 15 minuts a peu o amb bicicleta, el que suposa la reducció en l'ús del vehicle privat i la millora en la qualitat de vida, com és el cas de Benidorm.