CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

07:17 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'acte s'emmarca dins del quinzé cicle de conferències del Club d'Opinió

El magistrat Vicente Magro analitza a Benidorm la problemàtica del lloguer vacacional

22 setembre 2023
Conferencia de Carlos Magro en el Club de Opinión.
Conferencia de Carlos Magro en el Club de Opinión.

El Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm ha acollit la conferència 'El lloguer vacacional a debat. Qüestions controvertides, drets i obligacions', impartida pel magistrat de la Sala penal del Tribunal Suprem, Vicente Magro, emmarcada dins del quinzé cicle de conferències del Club d'Opinió de Benidorm.

Vicente Margo té una llarga i estreta relació amb Benidorm. La ciutat va ser la seua primera destinació com a jutge en 1987. Ha sigut president de l'Audiència Provincial d'Alacant i membre de la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. D'altra banda, és autor o coautor de 81 llibres i de més de 1.500 articles especialitzats en revistes jurídiques.

Amb la Sala d'actes plena amb l'aforament complet, a la conferència ha assistit l'alcalde, Toni Pérez, flanquejat per altres membres de la corporació municipal i representants d'associacions professionals.

En la seua dissertació, Magre ha destacat la problemàtica latent en el sector del lloguer vacacional com a modalitat d'hostalatge alternativa als tradicionals hotels. El ponent ha evidenciat que el nostre país patix un elevat nivell d'intrusisme en el sector de l'allotjament del qual han alertat les associacions professionals, ajuntaments i també la justícia.

Dins d'este cicle de conferències, el Club d'Opinió preveu celebrar el mes pròxim una gala per a commemorar el quinze aniversari de les seues activitats a Benidorm i del qual informaran oportunament.