CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

16:03 PM

HORA BENIDORM

23ºC

Poc núvol

SE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Patrimoni Històric i Cultural ha oferit una visita guiada a un grup d'estudiants de 4t de l'ESO del col·legi Nuestra Señora de los Dolores

Les escultures de Plensa i la mostra de la Torre de les Caletes desperten l'interés de l'alumnat de Benidorm

08 maig 2023
Las esculturas de Plensa y la muestra de la Torre de les Caletes despiertan el interés del alumnado de Benidorm

'Silvia' i 'María', les dos escultures monumentals de l'artista Jaume Plena situades as Castell, i l'exposició 'Guardià de la Mar', sobre la Torre de les Caletes que s'exhibix en el Museu Boca del Calvari, han despertat l'interés de la comunitat educativa i alumnat de Benidorm. Per això, i igual que es fa des de fa diversos cursos amb el jaciment del Tossal de la Cala, "posem a la disposició dels centres educatius de Benidorm la possibilitat de comptar amb visites guiades per a conéixer més en profunditat totes dos exposicions", segons ha informat Ana Pellicer, edil Patrimoni Històric i Cultural.

Referent a això, l'edil ha indicat que "cada vegada són més els centres que contacten amb l'Ajuntament per a participar de visites guiades". Com a exemple, hui mateix, i a petició del mateix centre educatiu, alumnat de 4t de l'ESO de Cultura Clàssica ha visitat hui el Museu Boca del Calvari i la plaça de Santa Anna al costat de l'assessora artística municipal, Alicia Lamarca.

Pellicer ha destacat que "acostar-se a totes dos propostes culturals i patrimonials a través d'una visita guiada enriquix encara més esta experiència i permet a l'alumnat aprofundir més en l'obra en el cas de les escultures de Plensa o en el context històric i arquitectònic de la Torre de les Caletes, així com resoldre en el moment tots els dubtes i qüestions que els puguen anar sorgint".

L'edil ha incidit que "visitar les diferents exposicions que al llarg de l'any es programen des del departament de Patrimoni Històric i Cultural és un recurs i una oportunitat per a enriquir la formació que l'alumnat rep a l'aula; un complement per a matèries i conceptes que s'hagen pogut abordar al llarg del curs; o simplement una activitat cultural i recreativa per a ampliar coneixements".

Pellicer ha detallat que "com ja fem en el 'castellum' del Tossal de la Cala, adaptem la dinàmica i contingut d'estes visites guiades a l'edat i perfils de l'alumnat perquè així l'activitat siga tan profitosa com siga possible". Així mateix, ha convidat als centres escolars interessats en alguna de les dos exposicions "a comunicar-ho al departament per a organitzar i coordinar una visita, que sempre serà assistida per personal qualificat".

Las esculturas de Plensa y la muestra de la Torre de les Caletes despiertan el interés del alumnado de Benidorm
Audios relacionados
Corte voz 1 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Ana Pellicer
Audio file