CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

12:06 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament ha destinat 67.914 euros per a ajudar a les llars amb xiquets de 3 a 5 anys a afrontar la 'tornada a escola'

Les ajudes per a la compra de material escolar arriben a 1.078 famílies de Benidorm

11 octubre 2023
Las ayudas para la compra de material escolar llegan a 1.078 familias de Benidorm

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Benidorm ha aprovat la cinquena i última remesa d'ajudes municipals per a la compra de material escolar dirigida a xiquets de 3 a 5 anys empadronats a la ciutat i que cursen segon cicle d'Educació Infantil en els tretze col·legis públics i un concertat del municipi. L'import total d'esta última tanda d'ajudes puja a 9.324 euros repartits en 148 beneficiaris, que se sumen a les sol·licituds que ja havien sigut aprovades fins hui. Així ho ha donat a conéixer la regidora d'Educació del Consistori benidormer, Maite Moreno, qui ha recordat que l'import de l'aportació municipal ascendix enguany a 63 euros per cada menor.

L'edil ha explicat que dins d'esta proposta aprovada en la Junta de Govern d'este dimarts es resolen les sol·licituds que es van presentar entre l'1 i el 29 de setembre, una vegada que el departament municipal d'Educació ha comprovat que les famílies sol·licitants complixen amb els requisits, condicions i obligacions establides en les bases de la convocatòria per a l'any acadèmic 2023-2024.

Amb l'aprovació d'esta cinquena i última remesa, el nombre d'alumnes que s'han beneficiat d'esta ajuda municipal de cara a l'inici del curs ascendix a 1.078 xiquets i xiquetes de la localitat matriculats en col·legis sostinguts amb fons públics, amb una subvenció total que assolix els 67.914 euros.

la regidora Maite Moreno ha fet balanç per a assenyalar que, prèviament a esta proposta, la Junta de Govern Local ja havia tirat avant altres quatre remeses. La primera d'elles, aprovada el mes de juliol, es va dur a terme d'ofici per part del departament d'Educació, per a simplificar l'accés de les famílies a estes. En este cas van ser 668 els menors nascuts en 2018 i 2019, i que ja van gaudir de l'ajuda el curs anterior, els qui van percebre de manera directa l'aprovació d'esta, amb un import total de 42.084 euros. A ells es van sumar posteriorment una altra segona tanda d'ajudes, per import de 1.260 euros i que va sumar altres 20 escolars; la tercera remesa, amb 160 beneficiaris i 10.080 euros d'inversió; i una quarta tanda, que va arribar a altres 82 alumnes amb 5.166 euros. Totes elles es completen ara amb l'aprovació d'esta cinquena remesa, que afig altres 148 beneficiaris i 9.324 euros a esta partida.

La responsable de l'àrea educativa ha recordat que estes ajudes directes tenen com a objectiu "ajudar les famílies a reduir la despesa que han d'afrontar a l'inici del curs escolar" per a l'adquisició de material, especialment en una franja educativa "en la qual no arriba cap mena d'ajuda des d'altres administracions públiques". "L'Ajuntament demostra una vegada més que està al costat de les llars del nostre municipi on hi ha xiquets xicotets, en una etapa fonamental com és el segon cicle d'Educació Infantil, que és la porta d'accés al sistema educatiu per a centenars de xiquets i xiquetes".

la regidora d'Educació ha recordat que des del passat 7 d'agost les famílies a les quals ja se li ha concedit l'ajuda poden passar a recollir els vals de compra en el punt de lliurament que tinguen assignat i que varia en funció del col·legi en el qual estiga matriculat l'alumnat. Així, en el departament d'Educació, situat en la tercera planta de l'Ajuntament, es recolliran els vals de l'alumnat dels CEIP Gabriel Miró, Mestre Gaspar López i Leonor Canalejas, i del centre concertat Nuestras Señora de los Dolores. En l'extensió administrativa dels Tolls se centralitza el lliurament dels CEIP Puig Campana i Els Tolls; mentre que a l'alumnat dels col·legis Bautista Lledó, Aitana i Vasco Núñez de Balboa se'ls ha assignat l'extensió administrativa de Foietes.

L'extensió administrativa de la Cala és el punt de recollida per a les famílies dels CEIP la Cala i el Murtal; la del Racó de l'Oix, per al col·legi Serra Gelada; i en la nova extensió Alfredo Corral-Maravall, per a l'alumnat dels centres Ausiàs March i Miguel Hernández.

El val només s'entregarà a la persona sol·licitant. En cas de no poder acudir el sol·licitant, s'haurà d'aportar autorització signada, acompanyada d'una fotocòpia del DNI de tots dos. Així mateix, no s'emetran duplicats per pèrdua, robatori o deterioració.

Estos bons de compra es poden canviar fins al 10 de novembre en els comerços de Benidorm adherits a la iniciativa.

Audios relacionados
Corte voz 1 Maite Moreno
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Maite Moreno
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Maite Moreno
Audio file