CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

04:22 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Vicen Meneses i Beatriz Aramburu signen l'exposició que es podrà visitar fins al 29 d'abril

'L'arbre dels desitjos' s'exhibix en l'Espai d'Art de l'Ajuntament de Benidorm

12 abril 2022
‘El árbol de los deseos’
‘El árbol de los deseos’.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, al costat del regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, i altres membres de la corporació municipal, han acompanyat a les autores en un primer recorregut en el qual han participat mig centenar de veïns, entre ells una representació d'Asmibe (Associació de Persones amb Discapacitat de Benidorm i Comarca).

Toni Pérez s'ha dirigit als assistents per a valorar "molt positivament" l'aposta d'"un col·lectiu de pintores de Benidorm per Benidorm" que han sabut involucrar-se "a través de les seues creacions" amb la societat. Aspecte que ha quedat demostrat hui "amb la important representació d'Asmibe que ens acompanya".

Per la seua banda, Jaime Jesús Pérez ha agraït el treball de "dos persones involucrades per a tota la vida amb el món de la pintura" i ha animat a veïns i visitants a acudir a l'Espai d'Art per a gaudir d'una mostra "única". El responsable de Cultura ha incidit en què, amb propostes com esta "continua" la línia empresa per la seua regidoria amb el Benidorm Cultural que oferixen "els espais d'art" a "totes aquelles persones, professionals o amateurs", que tinguen interés per ell i desitgen exhibir els seus treballs a la ciutat.

Vicen Meneses, en nom de les dos pintores, ha justificat la creació d'este 'arbre dels desitjos' en la mateixa essència de Benidorm. Un lloc al qual la gent acudix "buscant coses i on també les obté" com "la calor, la platja, la diversió" i fins i tot "el treball". "Per això –ha posat l'accent– vàrem deduir que l'arbre dels desitjos era ací, entre nosaltres".

A totes les persones assistents, Meneses i Aramburu han regalat xicotetes obres originals signades com a record de l'exposició, recordant-los que Kalpavriksha els havia conferit la gràcia de poder aconseguir un desig, "però només un", ja que si es demanaven més "no en concediria cap".

Vicenta Meneses (1966) és llicenciada en Belles arts per la Universitat Miguel Hernández, Campus d'Altea. Beatriz Aramburu (1940) és doctora en Psicologia per la Universitat Pontifícia de Cometes i també llicenciada en Belles arts per la Universitat Miguel Hernández, Campus d'Altea. Totes dos han realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives, especialment a la Marina Baixa i província d'Alacant.

Audios relacionados
#1 Corte de voz de Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
#2 Corte de voz de Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
#3 Corte de voz de Jaime Vicen Meneses
Audio file