CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

05:14 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els treballs, que inclouen nous embornals, finalitzaran demà amb la pintura i senyalització horitzontal

Benidorm implanta la plataforma única al carrer Perú per a millorar l'accessibilitat i mobilitat per als vianants

12 abril 2022
Participación Ciudadana

L'Ajuntament de Benidorm finalitzarà demà els treballs d'implantació de la plataforma única al carrer Perú, un tram d'uns cinquanta metres que millorarà la mobilitat en la zona, l'accessibilitat i el trànsit per als vianants.

Els regidors de Participació Ciutadana i Espai Públic, Ana Pellicer i José Ramón González de Zárate, s'han desplaçat este matí fins a l'obra, dins de la campanya 'A peu de carrer', acompanyats pel vicepresident del Consell Veïnal, Manuel Sánchez Notario, i veïns del barri.

L'obra està pràcticament conclosa "mancant acabar labors de pintura i senyalització horitzontal, perquè l'obra civil està ja feta" ha explicat el regidor José Ramón González de Zarate.

Els treballs han consistit en la renovació de l'asfaltat del tram de carrer, la implantació de la plataforma única i la col·locació de nous embornals per a millorar la recollida d'aigües pluvials i acabar amb problemes puntuals que s'han produït en episodis de fortes pluges. Pròximament, a més, està prevista la col·locació de reductors de velocitat en la calçada.

González de Zárate ha assenyalat que la via "adquirix caràcter de travessia, per la qual cosa tindrà prioritat per als vianants i els vehicles hauran de circular a una velocitat màxima de 10 quilòmetres per hora".

"Es tracta d'una actuació important, demandada pels veïns de la zona, que millorarà no sols l'accessibilitat i la mobilitat per als vianants, sinó que facilitarà el pas dels cotxes quan l'autobús que dona servici a l'hotel situat al carrer estiga carregant o descarregant persones" ha postil·lat el regidor.

Audios relacionados
González de Zárate - Corte Voz 1
Audio file
Audios relacionados
González de Zárate - Corte Voz 2
Audio file
Audios relacionados
González de Zárate - Corte Voz 3
Audio file