CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

23:02 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

NO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Fa poc, s'han reparat les portes de pas interiors i els equips de climatització i s'han instal·lat reixes en les finestres

L'alcalde reafirma el compromís de Benidorm de mantindre en bon estat el centre de salut del Racó fins que estiga el nou

01 febrer 2023
Centro Salud Rincón

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha reafirmat hui el compromís de l'Ajuntament de continuar invertint a mantindre en bon estat les instal·lacions de l'actual centre de salut del Racó de l'Oix "mentre no estiga operatiu el nou".

Així li ho ha traslladat al conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, que hui ha visitat la ciutat per a presentar el projecte del nou centre sanitari, que des de la ciutat "s'espera quasi com a aigua de maig" i que estarà situat al costat dels camps de futbol 'Antonio López', en una parcel·la cedida per l'Ajuntament a la fi de 2017.

Un projecte les obres del qual, ha informat el conseller, ja estan en marxa, que suposaran una inversió d'entorn de 4,6 milions d'euros i que tenen un termini d'execució de vint-i-tres mesos. El nou edifici, ha comentat Mínguez, comptarà amb planta baixa i dos altures. La planta baixa estarà destinada al "servici d'urgències amb atenció continuada" i a pediatria i matrones; mentre que la primera disposarà de "més de 16 punts de Medicina i Infermeria de Família". L'última planta està projectada com a espai de magatzematge i treball administratiu.

Mínguez ha detallat que es tracta d'"un edifici modern i molt funcional", que tindrà "un doble accés": un per als pacients d'urgències i un altre per als qui acudisquen a consultes externes.

A l'espera de comptar amb aqueix nou edifici, Toni Pérez ha destacat que "durant la visita de hui hem pogut comprovar" que les instal·lacions de l'actual centre es troben en "unes condicions magnífiques per a l'atenció".

En este sentit, ha recordat que en els últims sis anys "s'ha invertit molt conservant i mantenint" aqueix centre de salut situat en l'avinguda Juan Fuster Zaragoza; un esforç inversor el que l'Ajuntament prolongarà fins que es dispose del nou edifici. De fet, recentment i ateses les demandes traslladades per la direcció del centre sanitari, s'han revisat i reparat les portes de pas interiors i la climatització, i s'han instal·lat reixes en les finestres.

Tal com ha incidit l'alcalde, "l'Ajuntament estarà atent en tot moment perquè este centre continue sent actualitzat permanentment", de forma "mentre haja de continuar prestant aqueix servei tan important per a Benidorm oferisca la mateixa cara que oferix ara". Un centre de salut, ha recordat, que "és un dels quals presenta més targetes sanitàries de la ciutat" i que també presta servici als denominats 'pacients desplaçats', persones que passen a Benidorm una temporada.

Prèviament a la presentació del projecte i a la visita a l'actual centre de salut, alcalde i conseller han mantingut una trobada per a abordar diferents qüestions. Toni Pérez ha assenyalat que en esta trobada "el conseller ha evidenciat que la seua complicitat amb Benidorm està molt latent i actualitzada".

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Minguez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Minguez
Audio file