CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

09:46 AM

HORA BENIDORM

14ºC

Cel clar

E 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez reclama un finançament adequat per als municipis, es posiciona contra la taxa turística i aposta per la sostenibilitat

L'alcalde de Benidorm participa en la primera jornada del Fòrum del Municipalisme 2022

29 novembre 2022
Foro Municipalismo

L'alcalde de Benidorm Toni Pérez ha participat este matí en la jornada inaugural del Fòrum del Municipalisme que per tercer any organitza el Diari Informació; un fòrum municipalista consolidat, com el de la Diputació, va assenyalar el president Mazón en l'acte inaugural.

En l'inici de les sessions, el primer municipalista a intervindre ha sigut l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, qui ha destacat la importància i interés de la veu del municipalisme, denunciant l'infrafinançament municipal i proposant l'IVA generat com a solució a esta. Pérez s'ha posicionat contra el nou impost al sector de l'allotjament de la Generalitat Valenciana a través de la Taxa Turística, recentment aprovada, reiterant que Benidorm mai l'aplicarà i treballarà per la seua retirada. I ha conclòs la seua intervenció destacant les realitzacions i procés de transformació que continua realitzant l'equip de Govern de l'Ajuntament de Benidorm.

Han precedit en l'ús de la paraula a l'acalde de Benidorm en l'obertura i inauguració del Fòrum del Municipalisme 2020 el president de la Diputació Provincial d'Alacant Carlos Mazón, el president de la FVMP, Rubén Alfaro; el director del Diari Informació, Tomás Mayoral, el director general d'À Punt Mèdia, Afred Costa i el president de l'Autoritat Portuària d'Alacant, Julián López Milla. L'acte està conduït pel director del Club Informació, Toni Cabot; en les instal·lacions del qual es desenvolupa.

En la jornada de hui també han participat els alcaldes de Torrevella, Eduardo Dolón, i Elda, Rubén Alfaro, al costat del director general de l'SPTCV, Antonio Rodes, i el Síndic de Greugues, Ángel Luna. Des de Ferrocarrils de la Generalitat i l'empresa de solucions mediambientals PreZero s'han desplegat ponències i intervencions. El fòrum continuarà en la jornada de demà.