CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

11:44 AM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'actuació compta amb un pressupost de 71.129 euros, dels quals la Diputació Provincial subvenciona el 42,17%

L'Ajuntament de Benidorm actuarà en Bernat de Sarrià per a reduir el risc d'inundacions

15 setembre 2023
El Ayuntamiento de Benidorm actuará en Bernat de Sarrià para reducir el riesgo de inundaciones

L'Ajuntament de Benidorm preveu començar la setmana pròxima obres d'ampliació del col·lector d'aigües pluvials en l'avinguda de Bernat de Sarrià, en el tram comprés entre els carrers de Juan Fuster Saragossa i Zamora, a fi de millorar el drenatge i evitar inundacions en episodis de fortes pluges. D'esta manera, els treballs també contribuiran a millorar notablement la seguretat viària i la qualitat de vida dels ciutadans, tal com ha destacat l'alcalde en funcions i regidor de Cicle de l'Aigua, José Ramón González de Zárate, qui ha recordat que estos embassaments eren fins ara "freqüents" i provocaven, fins i tot, que "l'aigua entrara en alguns establiments", amb la consegüent afecció als particulars.

Les obres, que tenen un termini d'execució estimat d'un mes, consistiran en la instal·lació d'un col·lector de PVC de diàmetre nominal de 250 i 315 mm de 76 m de longitud així com els seus corresponents ramals per a la connexió de noves captacions i la reposició de l'asfalt i senyalització viària afectada, tal com ha traslladat el regidor delegat. Per a això, s'actuarà en la vorera contrària a l'Eixample de Llevant, executant "un col·lector que es connectarà a la xarxa de pluvials de Juan Fuster Zaragoza, i instal·lant embornals".

El pressupost de l'actuació ascendix a 71.129,85 euros, 30.000 dels quals són finançats per la Diputació Provincial d'Alacant, per mitjà d'una subvenció que abasta el 42,17% de la quantia total. Esta subvenció de la Diputació emana de la convocatòria d'ajudes per a la reparació i primer establiment, reforma o gran reparació d'infraestructures hidràuliques de proveïment i sanejament.

González de Zárate ha insistit que l'objectiu principal és "acabar amb els importants embassaments d'aigua que es produïxen quan hi ha fortes pluges, que no sols generen molèsties sinó que afecten la seguretat viària". A més, l'alcalde en funcions ha recordat que "a Benidorm hi ha molts diners invertits en el subsol", i són justament este tipus d'inversions, que moltes vegades es perceben com a obres molestes, les que fan possible que mentre en altres localitats molt pròximes hi haja problemes de terbolesa amb l'aigua potable a conseqüència de les pluges, a Benidorm no hi haja incidències en el servici".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 González de Zárate
Audio file