CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

06:23 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm és una de les 13 ciutats espanyoles incloses en el 'tour'

#LaGira2022 d'Alejandro Sanz arriba este dijous a Benidorm

11 juliol 2022
#LaGira2022 de Alejandro Sanz llega este jueves a Benidorm

#LaGira2022 d'Alejandro Sanz arriba este dijous a Benidorm, una de les 13 úniques ciutats espanyoles incloses en el 'tour' nacional de l'artista, que va començar el passat 4 de juny a Madrid i que es tancarà el 30 de juliol a l'illa de la Palma. En l'estadi 'Guillermo Amor' de la Ciutat Esportiva s'han iniciat les labors de muntatge, segons ha confirmat el regidor de Festivals i Esdeveniments, Jesús Carrobles, que ha informat que el concert donarà principi a les 22.00 hores. Dos hores abans, s'obriran les portes del recinte.

Carrobles ha assenyalat que "el concert d'Alejandro Sanz és una de les cites més esperades del calendari musical d'este estiu a Benidorm, ja que a causa de la pandèmia l'esdeveniment va haver d'ajornar-se en 2020 i 2021". L'edil ha assegurat que "l'espera haurà valgut la pena, perquè parlem d'un dels nostres artistes més internacionals, amb una carrera molt sòlida i prolífica plena d'èxits amb els quals ha triomfat al voltant de tothom i que podrem escoltar a Benidorm al costat de temes del seu últim àlbum, Sanz".

Les entrades per al concert estan a la venda des de 55 euros i poden adquirir-se en https://www.entradasatualcance.com, a través de la web d'El Corte Inglés i des de la mateixa pàgina de l'artista.

Aparcaments dissuasoris i piscina municipal.

L'edil de Festival i Esdeveniments ha recordat que "en els voltants de la Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor' hi ha diversos aparcaments dissuasius", el més pròxim en Mercasa, l'entorn de les avingudes Foietes i 9 d'octubre i al costat de l'estació del TRAM.

Així mateix, amb motiu del concert, la piscina municipal de la Ciutat Esportiva es tancarà el mateix dijous 14 a partir de les 14.00 hores. L'endemà tornarà a funcionar en el seu horari habitual.

Baixa

Aparcamientos Disuasorios