CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

06:07 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Cebreros anima als xiquets i xiquetes a «gaudir i aprendre» de l'esport rei

Arranca el Campus 'Antonio López' al Palau d'Esports

11 juliol 2022
Arranca el Campus ‘Antonio López’ en el Palau d’Esports

Quasi 80 xiquets i xiquetes, dels noranta que participaran de la quinzena edició del Campus de Futbol Antonio López, s'han reunit al Palau d'Esports l'Illa de Benidorm en la seua cerimònia d'inauguració que ha comptat amb la presència del futbolista i una nodrida representació municipal.

La regidora d'Esports, Mariló Cebreros, ha donat la benvinguda a la porta del Palau a López, acompanyada per la primera tinenta d'alcalde, Ana Pellicer, la regidora d'Educació, Maite Moreno, altres membres de la corporació i el diputat provincial José Ramón González de Zárate.

Després de la recepció, i una vegada oberta les portes, les graderies de la pista central es van omplir de pares i familiars dels xicotets, molts dels quals és la primera vegada que acudixen a la seua cita anual amb el campus dirigit pel jugador benidormense, ex de l'Atlètic de Madrid, Osasuna, Mallorca i també de la selecció nacional.

Precisament, López ha saludat als presents i ha donat les gràcies a l'Ajuntament "pel suport rebut en l'organització del campus", cedint-los instal·lacions municipals com el Palau, els camps de futbol que porten el nom del futbolista en el Racó de l'Oix, o dependències com el Centre Social 'La Torreta' on els xiquets rebran formació teòrica.

A continuació, molt breument, Mariló Cebreros s'ha dirigit als assistents animant-los a "gaudir i aprendre" practicant l'esport rei i a relacionar-se positivament. Va recordar també l'edil la importància de "la preparació psicològica" dels jóvens esportistes que poden adquirir al campus que "millorarà el seu rendiment" en el terreny de joc.

Demà dilluns, els xiquets i xiquetes, a partir de les 8.00 h, començaran a treballar en els camps del Racó. El Campus de Futbol Antonio López reunix xiquets i xiquetes, en règim intern o en obert. El quadre tècnic està dirigit per Alejandro Esteve i està format per entrenadors, monitors i fisioterapeutes titulats de primer nivell. L'esdeveniment se celebrarà a la ciutat fins divendres que ve, 15 de juliol.