CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

22:41 PM

HORA BENIDORM

25ºC

Cel clar

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'activitat es disputarà el 22 de juny en les pistes de la ciutat esportiva Guillermo Amor

La penya 'Fem el ris' presenta la segona edició del seu torneig de '12 hores Futbol Sala'

29 maig 2024
La penya ‘Fem el ris’ presenta la segunda edición de su torneo de ‘12 horas Futbol Sala’

La penya 'Fem el ris' ha presentat hui la segona edició del seu torneig de 12 hores de futbol sala que es realitzarà en col·laboració amb la Regidoria d'Esports el pròxim dia 22 de juny en les quatre pistes d'esta modalitat de la ciutat esportiva Guillermo Amor.

Esta competició ja va ser un èxit l'any passat amb la participació de 16 equips en una jornada en la qual va regnar el bon ambient esportiu i recreatiu. El regidor d'Esports, Javier Jordá, ha volgut "convidar a tots els amants del futbol sala de la ciutat a apuntar-se i passar un gran dia de competició en la qual hi haurà premis i regals".

Les inscripcions dels equips poden realitzar-se fins al pròxim 17 juny i podran fer-se a través del correu electrònic penyafemelris2023@gmail.com o a través del whatsapp 672 945 524. Els equips hauran de tindre un màxim de dotze jugadors i el preu de la inscripció serà de 170 euros per equip, als quals se sumen altres 20 euros de fiança i 5 euros d'assegurança mèdica. No obstant això, per a aquells que s'inscriguen abans del 7 de juny hi haurà un descompte de 20 euros.

"Des de l'Ajuntament ens agrada fomentar el futbol sala i en general les activitats esportives amb estes iniciatives que sempre secundem" ha assenyalat el regidor, que ha precisat que l'horari del torneig serà aproximadament des de les dotze del migdia fins a la mitjanit.

Luis Ivorra, representant de la penya, ha recalcat el "gran èxit collit l'any passat" i precisava que a causa de les dates i a la temperatura ambient que s'espera, "les primeres hores del torneig es jugarà en la pista coberta". També ha avançat que hi haurà "menjada i beguda per als participants i estarà oberta la piscina municipal".

El primer premi consistirà en 500 euros, trofeu i un val descompte per a participar en la pròxima edició del torneig. El segon estarà dotat amb 300 euros, trofeu i val descompte. El tercer premi atorgarà 120 euros, trofeu i val descompte i el quart 60 euros, trofeu i val descompte. Igualment, hi haurà un trofeu per al màxim golejador i per a l'equip amb més 'joc net'.

L'objectiu, segons ha afegit Ivorra, és "consolidar este esdeveniment que no es feia des de 2017 a Benidorm perquè la ciutat es mereix una jornada esportiva com esta".

Audios relacionados
Corte voz 1 Javier Jordá
Audio file
Corte voz 2 Luis Ivorra
Audio file
Corte voz 3 Luis Ivorra
Audio file
Corte voz 4 Luis Ivorra
Audio file