CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

01:09 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Junta de Govern adjudica la passarel·la sobre el barranc del Derramador i les obres d'enderrocament dels habitatges del Leonor Canalejas

03 octubre 2017
La Junta de Gobierno adjudica la pasarela sobre el barranco del Derramador y las obras de derribo de las viviendas del Leonor Canalejas

La demolició es farà durant les vacances escolars de Nadal i han sigut adjudicats amb reducció de pressupost o increment d'obra

La Junta de Govern Local ha acordat adjudicar a la mercantil José Savall Ronda S.A. l'obra de demolició del bloc d'antics habitatges dels mestres en el col·legi públic Leonor Canalejas. Els habitatges van ser desallotjats fa un any a la vista d'un informe de la Universitat Politècnica de València (UPV) encarregat per l'Ajuntament, en el qual s'advertia que un dels blocs presentava danys i un "nivell baix de seguretat estructural". El projecte d'execució, encarregat i pagat pel mateix Ajuntament, ha sigut adjudicat amb una reducció de 15.000 euros respecte al pressupost inicial, que era de quasi 75.000 euros, xifra amb la qual va eixir a licitació el passat mes d'agost i resolt ara després d'un concurs públic urgent.

Esta actuació "és competència autonòmica", tal com va recordar en el seu moment l'alcalde, Toni Pérez, que també gestiona l'àrea d'Educació, i ha assenyalat que una vegada feta l'adjudicació, les obres començaran en el període de vacances escolars de Nadal de comú acord amb la comunitat educativa del CEIP Leonor Canalejas i la Direcció territorial de la Conselleria d'Educació a Alacant. La coordinació de les obres perseguix alterar el menys possible la continuïtat del curs.

Una vegada es derroquen els blocs dels antics habitatges de mestres situades al costat del pati, serà el torn de la Conselleria d'alçar en este punt unes noves instal·lacions.

Una altra actuació important les obres de la qual ha adjudicat la Junta de Govern Local és la passarel·la per als vianants que anirà des del carrer Itàlia fins al poliesportiu L'Illa de Benidorm, i que permetrà salvar el desnivell del barranc del Derramador comunicant el barri dels Tolls amb el Parc de la Séquia Mare. Es tracta d'"un projecte municipal estratègic des del punt de vista turístic, tant pel seu vessant històric com a esportiu", tal com ho va definir l'alcalde, Toni Pérez. Ha sigut adjudicat a la mercantil Aglomerados Los Serranos, SAU, amb millores i un increment d'obra de més del 31 per cent.

Esta passarel·la permetrà donar continuïtat i permeabilitat a la trama urbana des del popular barri dels Tolls i proporcionarà un itinerari per als vianants segur fins a les zones esportives i escolars del Salt de l'Aigua, i el Parc de la Séquia Mare, on es projecta la creació de diverses zones recreatives i esportives, unides entre si per una sèrie de senderes per a vianants i ciclistes.