CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

23:13 PM

HORA BENIDORM

26ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Joventut organitza la III Lan Party Tecnològica en el Palau d'Esports l'Illa de Benidorm

03 octubre 2017
Juventud organiza la III Lan Party Tecnológica en el Palau d'Esports l'IIla de Benidorm

Els joves disposaran per segon any consecutiu d'una zona d'acampada al costat del recinte

Tot està ja preparat per a la III Lan Party Tecnològica, que per tercer any consecutiu s'organitza des de la Regidoria de Joventut per a tots els 'gammers' i els seus ordinadors i/o videoconsoles. Esta edició s'engegarà a les 16.00 hores del divendres, 13 d'octubre, en el carrer de la Pilota del Palau d'Esports l'Illa de Benidorm, fins al diumenge 15.

La regidora de Joventut, Ana Pellicer, ha anunciat este matí que igual que en l'anterior edició, s'instal·larà una zona d'acampada annexa, perquè els joves que vulguen "puguen passar els tres dies complets jugant". Pellicer s'ha mostrat confiada que es batrà de nou el rècord de participació que en l'anterior edició va aconseguir les 2.500 persones.

La inscripció a esta tercera Lan Party és gratuïta i els menors d'edat hauran de portar autorització dels pares. La regidoria de Joventut posarà a la disposició dels jugadors 25 màquines diferents, a les quals caldrà afegir les aportades per a l'ocasió pels experts participants. Sobre este tema, Ana Pellicer ha explicat que es posarà a la disposició dels competidors "tant les connexions elèctriques com les de banda ampla d'Internet" per a garantir la màxima satisfacció dels usuaris.

Al llarg d'este intens cap de setmana, hi haurà tornejos, amb els seus respectius premis de FIFA 18, Tekken, Hearthstone, League of Legends, Counter Strike, Naruto i Call of Dutty, etc.