CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

21:08 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Milers de turistes britànics gaudixen a Benidorm d'una celebració que s'ha convertit en un referent europeu

La Fancy Dress Party plena de color i disfresses els carrers del Racó de l'Oix amb uns 40.000 participants

16 novembre 2023
Fancy Dress Party 2023
Fancy Dress Party 2023

Unes 40.000 persones es donen cita durant tot el dia de hui en la Fancy Dress Party, la majoria d'ells turistes britànics disfressats que han copat els principals carrers del Racó de l'Oix per les quals habitualment es mouen. Amb el colorit i el bon ambient per bandera, els assistents s'han citat en esta grandiosa i gegantesca festa de disfresses, la major d'Europa, i que, una vegada més, ha inundat d'imaginació i humor este barri de la ciutat.

Ja des del matí ha pogut veure's a centenars de turistes abillats amb les seues disfresses, repartits pels locals de la zona. Però ha sigut a les 15 hores quan ha començat el moment més esperat de la jornada; l'espectacular desfilada de carrosses, acompanyats per bandes, batucades, DJ, grups de balls, etc.

Fins allí s'ha desplaçat l'alcalde, Toni Pérez, qui ha gaudit de la desfilada al costat del regidor d'Esdeveniments i Seguretat Ciutadana, Jesús Carrobles, i alguns membres de la corporació.

Al voltant d'una vintena de carrosses han desfilat pels carrers Lepant, Vessador i Girona alçant l'aplaudiment dels assistents al llarg del recorregut. Esta celebració, que va tindre el seu origen en la idea de l'empresari local Manuel Nieto, ja s'ha convertit en una referència per als turistes britànics, molts dels quals reserven les seues vacances amb la ment posada en este esdeveniment. Els organitzadors han indicat que enguany s'ha aconseguit i tal vegada superat la xifra d'assistència de l'any 2022, any en què es van sobrepassar les xifres anteriors a la pandèmia.