CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

11:11 AM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'acte ha servit per a distingir al mantenidor i nomenar el Quixot de l'Any, la Manxega d'Honor i els socis d'honor

La Casa de Castella-la Manxa a Benidorm celebra el dia gran de la seua comunitat amb un acte institucional a l'Ajuntament

26 maig 2024
Acto institucional Casa Castilla la Mancha
Acto institucional Casa Castilla la Mancha

La Casa de Castella-la Manxa a Benidorm ha celebrat este migdia l'acte institucional que cada any realitzen amb motiu del dia gran de la seua comunitat, que és el pròxim 31 de maig, i que a Benidorm organitzen la casa regional i l'associació cultural Tramuntana. La cita ha tingut lloc en la Sala d'actes de l'Ajuntament amb una nodrida presència de ciutadans castellanomanxecs residents a Benidorm.

Un acte que ha estat presidit per la regidora de Festes, Mariló Cebreros, acompanyada per diversos representants de la corporació local. També han assistit les reines de les Festes Majors Patronals, Valentina Almodóbar i Laia Zamora, la presidenta de la Comissió, María Dolores Cano, i el president de l'Associació de Penyes, Jaime Cortés. En el mateix també es trobaven la presidenta de la Casa de Castella-la Manxa a Benidorm, Loren Torres Escudero, el president de l'associació Tramuntana, Honorio Fornier Carrillo i la reina de la verema, Alba Jiménez Marcos.

La jornada, que ha sigut presentada per Álvaro Romero, s'ha iniciat amb l'actuació de la rondalla i cos de ball de l'associació Tramuntana, que ha interpretat diverses peces típiques manxegues. Després d'ells ha intervingut el mantenidor pregoner d'esta edició, Óscar Arroyo, que és director de la Biblioteca Nacional d'Espanya.

Posteriorment, s'ha procedit al lliurament de reconeixements al mantenidor i al nomenament dels socis d'honor. Així, per la Casa de Castella-la Manxa de Benidorm i comarca s'ha nomenat Quixot de l'Any a Fernando Alarcón i Manxega d'Honor a Eva Caro. Per la seua banda, l'Associació Cultural Tramuntana ha distingit com a socis d'honor Pedro Ródenas i Joaquín López.