CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

21:47 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les activitats tindran lloc els dies 10, 11 i 18 de desembre

Joventut organitza cinc jocs d'escapada per a les festes nadalenques

23 novembre 2022
Escape Room.

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Benidorm ha preparat fins a cinc activitats de joc d'escapada per a les pròximes festes nadalenques, activitats que tindran lloc els dies 10, 11 i 18 de desembre. A més, els dos primers dies hi haurà dos jocs d'escapada simultanis.

Així, el dia 10 de desembre es desenvoluparan les denominades 'Las gemas de Osiris' i 'Operación Ponte Rosso'. L'endemà es faran les anomenades 'El taller de Claus' i 'El huevo del dragón' i finalment el 18 de desembre es durà a terme 'Welcome to borderland', que és un joc d'escapada urbà, en l'exterior.

Les projeccions de les activitats dels dies 10 i 11 seran a les 11.00, 12.00, 13.00, 17.00, 18.00 i 19.00 hores. Les projeccions per a l'escapada urbana del dia 18 seran a les 17.00, 19.00 i 22.00 hores. Estes activitats estan dirigides a totes les edats a partir dels dotze anys i són gratuïtes per als participants.

Les inscripcions hauran de realitzar-se en el Centre d'Informació Juvenil, per a això els participants hauran de facilitar els noms dels sis integrants del grup i indicar l'horari triat.

El regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, ha assenyalat que en el seu departament "estem molt il·lusionats perquè és la primera vegada que fem un joc d'escapada urbà, que es desenvoluparà al parc de l'Aigüera i estem segurs que serà una experiència molt positiva".

L'edil també ha ressaltat que "cada passada reunirà unes 150 persones" i ha remarcat "el caràcter gratuït de totes les activitats".

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file