CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

08:35 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Organitzada per la Diputació, la jornada se celebra l'1 de desembre en el Saló d'Actes de l'Ajuntament

Benidorm acull una xarrada informativa sobre el dret a vot dels residents internacionals en les eleccions municipals

23 novembre 2022
Jornada Informativa voto residentes extranjeros.

El Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm acull el pròxim 1 de desembre una xarrada informativa dirigida a residents internacionals sobre el seu dret al vot en les eleccions municipals del 28 de maig de 2023. La xarrada, organitzada per la Diputació d'Alacant amb la col·laboració de la Regidoria de Residents Estrangers, tindrà una hora de duració, començarà a les 10.30 hores i es desenvoluparà en espanyol i anglés.

La regidora de l'àrea, Ana Pellicer, ha detallat que la xarrada serà a càrrec de la vicecònsol britànica a Alacant, Sara Munsterhjelm, i de Brahim el Habib Draoui, de l'associació Babelia, els qui "explicaran a les persones assistents els requisits i el procediment que han de seguir per a poder votar".

Referent a això, Pellicer ha avançat que "durant la xarrada es prestarà especial atenció a les condicions i tràmits que han de realitzar els ciutadans originaris del Regne Unit per a participar en estes eleccions, les primeres municipals que se celebren des que es fera efectiu el Brexit". Esta circumstància, ha precisat, "fa que hagen de fer un procediment i complir uns requisits diferents dels que havien de seguir quan eren residents d'un país de la Unió Europea".

El mateix dia que se celebra la xarrada informativa s'obri el termini perquè els residents comunitaris o de països que tenen acords amb Espanya manifesten la seua voluntat d'exercir el dret al vot. Un tràmit que podran dur a terme emplenant un formulari a l'Ajuntament o bé a través d'Internet en l'Oficina del Cens Electoral (https://sede.ine.gob.es).

Les persones interessades a assistir a la xarrada han de confirmar la seua presència enviant un correu electrònic a info@votoresidentesalicante.com o per telèfon en el 626 110 222.

Audios relacionados
Corte voz 1 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Ana Pellicer
Audio file