CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

18:44 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

'II Marxa Solidària Contra l'Oblit' organitzada per l'Associació de Veïns Mont Benidorm a benefici d'AFA Marina Baixa

17 setembre 2018
‘II Marcha Solidaria Contra el Olvido’ organizada por la Asociación de Vecinos Mont Benidorm a beneficio de AFA Marina Baixa

L'Associació de Veïns Mont Benidorm organitza dissabte que ve 22 de setembre la 'II Marxa Solidària Contra l'Oblit' a benefici de l'Associació de Familiars, Malalts i Col·laboradors d'Alzheimer de la Marina Baixa (AFA). La presidenta de l'associació de veïns, María Teresa Garrido, ha estat acompanyada hui en la presentació d'esta marxa per l'edil de Participació Ciutadana, María Jesús Pinto, i la de Benestar Social, Ángela Llorca.

Garrido ha recordat que "l'any passat van participar més de cent persones i es van recaptar mil euros, xifra que esperem superar enguany". La marxa eixirà el dissabte a les 19.00 hores des del Passeig de Tamarindes i pujarà pel Tossal fins a l'Ermita, on hi haurà beguda i menjar a preus populars per a col·laborar amb AFA. A més es realitzarà una rifa en la qual se sortejaran dos entrades per a l''Iberia Festival', que se celebra a Benidorm el pròxim mes d'octubre.

María Jesús Pinto ha subratllat "la solidaritat dels veïns de Mont Benidorm amb una causa a la qual ens vam sumar i que recolzem des de l'Ajuntament", i ha convidat la ciutadania a "participar per a aconseguir el suport més gran possible". En el mateix sentit s'ha pronunciat Ángela Llorca, destacant que "Benidorm s'implica des de tots els àmbits per a ajudar a moltes associacions", a més de deixar constància del suport de la Regidoria de Benestar Social en tots els actes que es duen a terme durant la 'Setmana de l'Alzheimer'.