CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

20:13 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

O 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La intervenció estava valorada en 90.490 euros i tenia una subvenció de la Diputació de 69.719 euros

Esports conclou la pista poliesportiva i afig una nova de bàsquet a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor

26 octubre 2022
Nueva pista de deportes en Ciudad Deportiva Guillermo Amor.

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benidorm ha finalitzat la reconstrucció de la pista poliesportiva a l'aire lliure de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor i ha afegit una nova pista de bàsquet en un espai sobrant annex a esta. Totes dos actuacions ja han conclòs, segons ha explicat la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, que ha fet una visita a la instal·lació.

Esta intervenció estava valorada en 90.490,23 euros i comptava amb una subvenció de la Diputació Provincial d'Alacant de 69.719,09 euros, emmarcada en el 'Pla +Esport' pel que l'aportació municipal ha sigut de 20.771,14 euros.

La reconstrucció de la pista obeïa a l'estat de deterioració que presentava la instal·lació, l'antiguitat de la qual és superior als vint anys. "La pista estava molt deteriorada i quasi en desús, per això recuperem la seua utilització i al mateix temps millorem els accessos i connexions de la mateixa Ciutat Esportiva" ha indicat Cebreros.

La renovació integral ha passat per canviar el ferm de la pista i girar 90é la seua orientació, "la qual cosa ha possibilitat crear un nou vial d'accés per a vehicles d'emergència a la part alta del complex esportiu des de la pineda contigua".

A més, l'actuació ha donat a la pista "un assolellament lateral que afavorix el seu ús en qualsevol moment del dia" i ha propiciat la construcció d'una altra de bàsquet annexa a la poliesportiva.

El projecte contemplava també la renovació de les columnes d'enllumenat "per a implantar el sistema 'led', millorar la il·luminació i obtindre un estalvi energètic i econòmic".

L'edil ha recordat que esta pista poliesportiva "era l'única que quedava arracada de millorar a la Ciutat Esportiva, en la qual en els últims set anys s'han realitzat constants inversions per a posar al dia pràcticament totes les infraestructures esportives".