CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

13:54 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Intervals de núvols

NO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

20%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les persones inscrites rebran una samarreta tècnica de regal

El VIII Obert de Pàdel Penya Paparinell es disputarà al Palau d'Esport

21 setembre 2022
Deportes Paparinell

El Palau d'Esports l'Illa de Benidorm acollirà des del dilluns 26 de setembre i fins al diumenge 2 d'octubre la huitena edició de l'Obert de Pàdel Penya Paparinell que torna, amb més ímpetu, després de la pandèmia, i setmanes abans de l'inici de les Festes Majors Patronals.

La regidora d'Esports, Mariló Cebreros, al costat del representant de Paparinell, José Miguel Soler, 'Piri', i el president del Pàdel Palau Benidorm, Juanjo Martínez, han presentat hui un torneig obert que pretén "congregar" a aficionats a esta modalitat esportiva i penyistes perquè gaudisquen, ha puntualitzat Cebreros "d'unes jornades lúdiques i esportives" perquè "mesclar eixos dos tipus de perfil, sempre és bo".

Per la seua banda, Juanjo Martínez ha detallat que el torneig es jugarà en "sis categories mixtes": 1a, 2a, 3a, 4a, 5a i 6a "i en una exclusiva femenina". La inscripció té un cost de 20 euros per persona i l'organització espera comptar amb "entre les 70 o 80 parelles", la qual cosa suposa "uns 350 o 360 jugadors aproximadament".

Finalment, Soler, en nom de Paparinell, ha agraït el suport a l'Ajuntament i a la Regidoria d'Esports, així com a Pàdel Palau i a les empreses col·laboradores, esperant que "jugadors i aficionats al pàdel en general gaudisquen" del torneig.

Totes les persones participants obtindran amb la seua inscripció una samarreta tècnica de franc i per als guanyadors hi haurà premis en metàl·lic, regals i material esportiu. Així mateix, entre les inscrites presents que assistisquen a la final el 2 d'octubre, i abans del lliurament de trofeus, es rifaran obsequis.

Les persones interessades a participar en el VIII Obert de Pàdel Penya Paparinell poden fer-ho en les oficines del Palau d'Esports o a través del telèfon 681 347 225.

Audios relacionados
Mariló Cebreros - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
Mariló Cebreros - Corte 2
Audio file
Audios relacionados
Mariló Cebreros - Corte 3
Audio file
Audios relacionados
Juanjo Martinez - Corte 4
Audio file
Audios relacionados
Juanjo Martinez - Corte 5
Audio file
Audios relacionados
Jose Miguel Soler - Corte 6
Audio file