CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

09:48 AM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El Grup Socialista se suma a la campanya per la memòria de l'històric dirigent de la Unió Musical i lamenta que l'alcalde no l'anunciara en el concert del dissabte

El PSOE emplaça a l'alcalde a dedicar un carrer a Jaume Antón tal com demanen 1.500 benidormers

19 juliol 2023
Jaume Antón

El portaveu adjunt del Grup Socialista de Benidorm, Sergi Castillo, ha emplaçat a l'alcalde, Toni Pérez, al fet que faça els passos necessaris perquè Benidorm dedique un carrer a l'expresident de la Unió Musical, Jaume Antón. “No sabem què espera l'alcalde, però sí que el dissabte va desaprofitar un moment únic per a anunciar-lo en el transcurs de l'homenatge que li va rendir la Unió Musical”, ha criticat. El PSOE de Benidorm, ha recordat que la societat musical ha presentat més de 1.500 signatures i nombroses entitats s'han sumat a la petició, sense que el primer edil haja mostrat cap sensibilitat. 

El representant socialista ha demanat a l'alcalde que s'elabore un reglament d'honors, i s'ha oferit a consensuar-lo. “Estes coses està bé consensuar-les entre els principals partits polítics, i seguir sempre un mateix criteri, que siga coherent, i fer-ho governe qui governe”, ha explicat. 

Jaume Antón va presidir la Unió Musical de Benidorm entre 1984 i 2003, va fer créixer l'escola de música i va fer possible la creació de l'Orquestra de corda. A més, va participar en la vida cultural de la ciutat, en nombrosos àmbits socials i festers, va presidir la Comissió de Festes Majors Patronals, i va divulgar i va promoure l'ensenyament a Benidorm de la xirimita i el tabalet.

En 2013 va rebre la Distinció Cultural ‘Ciutat de Benidorm’, que el Consistori atorga coincidint amb el 9 d’Octubre. Després de la seua mort, al febrer d'enguany, la Unió Musical va iniciar una campanya de recollida de signatures perquè l'Ajuntament dedicara un carrer en el seu record, que ja porta 1.500 signatures. Dissabte passat va tindre lloc un concert homenatge en el Centre Cultural, en el qual tots esperaven un anunci que no va arribar.