CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

21:30 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Pamela Pérez i Pedro Mercado, un recorregut a quatre mans per la música clàssica espanyola del segle XX

El Duo Van Duá, protagonista del primer gran recital de 2022

22 gener 2022
Pamela Pérez y Pedro Mercado, Dúo van Duá.
Pamela Pérez y Pedro Mercado, Dúo van Duá.

El concert s'ha celebrat seguint els protocols dictats per a esta mena d'actes per les autoritats sanitàries. Així, per a accedir a la Sala d'actes ha calgut mostrar el passaport Covid-19 i durant tot el temps ha sigut obligatori l'ús de la màscara facial.

Duo Van Duá està format per la pianista i repertorista d'instruments del Conservatori Superior de Música d'Alacant 'Óscar Esplá', Pamela Pérez i el també professor de piano en el Conservatori Municipal 'José Pérez Barceló' de Benidorm, Pedro Mercado, els quals, després d'una dilatada trajectòria professional, van decidir crear la formació en 2008 amb la qual han gravat dos discos compactes.

El programa d'este primer gran recital interpretat per Duo Van Duá ha estat compost per 'Pavana Capritx Op 12' i 'Suite Espanyola Núm. 1, Op 47', les dos d'Isaac Albéniz; 'La processó del Rocío', de Joaquín Turina; 'Dos danses de la vida breu', de Manuel de Falla; 'Triana' d'Enrique Granados; i 'Danses andaluses', de Manuel Infante.

Albéniz, Turina, Falla, Granados i Infant són reconeguts i prolífics autors de la música culta espanyola de la primera meitat del segle XX. D'aires romàtics i arrels folklòriques, van saber introduir en les orquestres instruments populars dotant-la d'una personalitat i prestigi reconeguts a tot el món.