CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

12:17 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Intervals de núvols con tormenta y lluvia escasa

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

100%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Cinc són els esdeveniments gastronòmics que se celebren de la mà d'Abreca-Cobreca des de març a octubre

El 'Benidorm Gastronòmic' recupera totes les seues grans cites i suma una nova: un concurs de còctels

22 gener 2022
El ‘Benidorm Gastronómico 2022’ arranca con las X Jornadas de la Cuchara, del 4 al 13 de marzo
El ‘Benidorm Gastronómico 2022’ arranca con las X Jornadas de la Cuchara, del 4 al 13 de marzo

Dins de l'oferta turística que Benidorm mostra estos dies en Fitur, també està la seua gastronomia. Com és habitual, la ciutat ha aprofitat la principal fira turística nacional per a revelar el calendari del 'Benidorm Gastronòmic', que en este 2022 recupera totes les seues grans cites i suma una nova: un concurs de còctels.

Així ho ha anunciat l'alcalde, Toni Pérez, qui ha detallat que el 'Benidorm Gastronòmic 2022', impulsat per l'Ajuntament i Abreca-Cobreca, comptarà "amb cinc esdeveniments gastronòmics, que es desenvoluparan entre els mesos de març i octubre i, com sempre, fora de temporada alta". "El 'Benidorm Gastronòmic es va confirmant edició a edició com un pol d'atracció turística i també com una iniciativa que incentiva el consum en els establiments de restauració en moments en els quals l'activitat és una mica més baixa pel descens de visitants", ha precisat.

Un 'Benidorm Gastronòmic 2022' que en la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur, ha comptat amb el suport del president d'Hostaleria d'Espanya, José Luís Yzuel.

El calendari del 'Benidorm Gastronòmic 2022' arranca amb les X Jornades de la Cullera, del 4 al 13 de març. Del 6 al 15 de maig tindran lloc les II Jornades de la Tonyina; i del 10 al 19 de juny, serà el torn de l'esdeveniment més longeu: el Concurs de Tapes i Pinxos, que acumula dotze edicions. La nova cita, l'I Concurs de Còctels, se celebrarà del 23 de setembre al 2 d'octubre. I un any més, tancarà la terna de cites gastronòmiques les XI Jornades dels Arrossos de la Terra.