CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

14:57 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les Regidories de Benestar Social i Igualtat de Benidorm aspiren a tornar a obtindre l'ajuda de Conselleria per a reeditar el curs

El 80% de les alumnes del curs d''Atenció sociosanitària a persones dependents' continuen formant-se o treballen ja en el sector

18 gener 2024
El 80% de las alumnas del curso de ‘Atención sociosanitaria a personas dependientes’ siguen formándose o trabajan ya en el sector

El 80% de les alumnes que van participar en el curs d''Atenció sociosanitària a persones dependents' organitzat per l'Ajuntament de Benidorm han continuat formant-se en este àmbit o han accedit al mercat laboral, segons les dades facilitades hui per la regidora de Benestar Social i Igualtat, Ángela Zaragozí. Un curs que en la seua primera edició va comptar amb una subvenció de 2.456,41 euros de la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge.

Zaragozí ha assenyalat que "a la vista dels resultats obtinguts, i una vegada comprovat que s'han complit amb escreix els objectius que ens marquem quan plantegem i impulsem este curs, la intenció és llançar una segona edició i per a això sol·licitarem novament el suport del govern valencià".

En este punt, l'edil ha recordat que "es tracta d'un curs pioner de capacitació laboral per a l'atenció sociosanitària a persones dependents, amb el qual ampliar les possibilitats d'accés al mercat laboral de les persones participants, que en la primera edició van ser dones beneficiàries de la Renda Valenciana d'Inclusió o altres ajudes econòmiques".

Zaragozí ha destacat que "parlem d'un sector en el qual hi ha gran demanda de professionals qualificats", i d'ací ve que "una vegada superat el curs i la pertinent prova d'accés, set alumnes hagen decidit continuar formant-se per a obtindre el Certificat Professional Nivell 2 d'Atenció Sanitària a Persones Dependents en Institucions Socials".

Este certificat de professionalitat, que s'assoleix després de completar i superar 450 hores formatives, permet "optar a treballar en residències, centres de dia i resta d'institucions i instal·lacions que presten servicis sociosanitaris i d'atenció, ampliant així el seu àmbit d'inserció".

Altres nou alumnes, ha traslladat l'edil, van accedir al mercat laboral després de completar el curs municipal i obtindre la seua certificació.