CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

13:41 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Esta aula d'estudi obrirà les portes en el Centre Social Llorca Llinares del 26 de desembre al 25 de gener, amb un ampli horari que es prolongarà fins a la 1 de la matinada

Educació reactiva el programa 'Sessió Contínua' perquè els universitaris puguen preparar els seus exàmens

19 desembre 2023
Sessió Contínua

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Benidorm activarà en els pròxims dies el programa 'Sessió Contínua' per a "facilitar a l'alumnat universitari de la nostra ciutat un espai municipal amb horari ampliat en el qual poder preparar els seus pròxims exàmens", segons ha informat l'edil de l'àrea, Maite Moreno.

La regidora ha recordat que amb esta mesura el Consistori benidormer reitera, una vegada més, "el seu compromís amb els nostres joves, oferint-los un espai segur i tranquil per a estudiar, en uns dies que són de molta activitat en la majoria de les llars i també en altres espais públics que alberguen activitats nadalenques", com les biblioteques municipals.

'Sessió Contínua' estarà operativa de dilluns a diumenge des de dimarts que ve, 26 de desembre, fins al 25 de gener en el Centre Social José Llorca Linares. Entre setmana, de dilluns a divendres, l'horari de l'aula d'estudi serà des de les deu de la nit –quan finalitza l'activitat ordinària del centre social– fins a les 01.00 hores: mentre que els dissabtes serà de 10 a 14 hores i de 16 a 1 de la matinada.

Igualment, els diumenges el servici estarà actiu de 10 del matí a 1 de la matinada, tal com ha traslladat l'edil d'Educació, qui a més ha confiat que siguen "molts els estudiants que utilitzen el servei" i que "els ajude a obtindre molt bones qualificacions quan s'examinen".