CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

23:02 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

NO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El Benidorm gastronòmic 2022 es tanca amb les imminents Jornades dels arrossos, mentre ABRECA ja prepara l'edició 2023

Diva 15 i Mia Social Club guanyen els primers premis del Concurs de Còctels de Benidorm en la seua primera edició

06 octubre 2022
Diva 15 y Mia Social Club se hacen con los primeros premios del Concurso de Cocktails de Benidorm en su primera edición

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Benidorm, impulsora al costat d'ABRECA, del Benidorm Gastronòmic i del primer Concurs de Còctels de Benidorm, ha albergat este matí l'acte del lliurament de premis del certamen desenvolupat entre el 23 de setembre i el dos d'octubre.

L'alcalde Toni Pérez, que ha participat en la clausura i lliurament de premis, al costat del padrí Benidorm Gastronòmic 2022, Manuel Ruiz Girona, i el gerent d'ABRECA, Diego Salines, ha destacat "la iniciativa i empenyiment que està donant ABRECA al sector" i "el gran repte que suposa no deixar d'innovar mai".

Pérez ha felicitat a tots els participants per sumar-se a esta primera edició i molt especialment als guanyadors, recordant "la fortalesa del Benidorm Gastronòmic" el colofó del qual per a este any de 2022 "arranca la setmana vinent amb les Jornades dels Arrossos".

El total han sigut deu els participants en esta primera edició del Concurs de Còctels de Benidorm: , l'Hotel Vila Venècia i els establiments Diva 15, La Fonda, KU Lounge Cafe, Mia Social Club, Penélope Beach Club, Pinocchio Platja, Ric Cafeteria, Saltoki Experiència i Spasso.

Premis

El jurat professional, integrat per Janire Somarriba, Francisco Juan, Felipe Fuster, Juan Fernández, Raúl Barajas, Guillermo Llopis i Juan Bautista Saval, després d'avaluar les elaboracions i després de tast a cegues ha concedit els primers premis en les modalitats amb alcohol i sense alcohol a les propostes de Diva 15 – 'Diva's Holidays in Benidorm' i 'Diva Embarassada', amb premi especial al seu cocteler Kyus Eduardo Vega Fiz.

El premi especial del públic, per votació a través de l'app Gastroeventos i el fullet de participació ha sigut per a Mia Social Club i el cocteler Dimitri Ladchenko.

El segon i tercer premi de cadascuna de les tres categories –amb alcohol, sense alcohol i votació popular– han sigut per a Pinocchio Platja, Mia Social Club i Hotel Vila Venècia, sent reconeguts les seues coctelers Raul Darvas, Dimitri Ladchenko i Radu Andreu Ciliacu.

Entre els participants en el procés, bé a través de l'app Gastroeventos o del fullet de participació s'han sortejat sengles bons de 6 còctels entre el que entraven en concurs i en els establiments que han correspost a l'usuari Heellgreen de l'aplicació i a Roberto Ronzani, de Benidorm.