CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

12:23 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'actuació comportarà pavimentar un camí perimetral als centres educatius per a aconseguir una major comoditat i accessibilita

Benidorm millorarà l'accés als col·legis els Tolls, Puig Campana i la EIM les Fontanelles

06 octubre 2022
A pie de calle

L'Ajuntament de Benidorm començarà la setmana que ve les obres de millora del camí d'accés als col·legis els Tolls, Puig Campana i l'Escola Infantil Municipal les Fontanelles. Amb eixe motiu, la campanya 'A peu de carrer' s'ha traslladat hui al carrer Itàlia per a conéixer 'in situ' els treballs que s'executaran.

La delegació ha estat encapçalada pels regidors de Participació Ciutadana, Espai Públic i Educació, Ana Pellicer, José Ramón González de Zárate i Maite Moreno respectivament, els vicepresidents del Consell Veïnal, Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario, així com els directors dels tres centres educatius i alguns veïns de la zona.

L'obra en si consistix en el pavimentat d'un camí, actualment de grava, que discorre quasi paral·lel al carrer Itàlia i per bona part del perímetre dels col·legis, de 260 metres de longitud, i obeïx a una petició dels pares i mares dels alumnes, ja que l'actual estat del mateix fa difícil i incòmode el trànsit per als vianants quan es produïxen episodis de pluja.

L'obra comportarà l'asfaltat del camí i deixar un ample de quatre metres "perquè siga còmode, net i accessible", ha explicat González de Zárate, que precisava també que els treballs començaran la setmana que ve, tindran una duració d'unes dos setmanes i inclouran la renovació de tot l'enllumenat.

La regidora d'Educació, per la seua part, ha recalcat que "era una petició que ens havien fet els pares i mares dels alumnes d'estos col·legis, que transiten per este camí i que moltes vegades és incòmode per a ells". Amb esta intervenció, ha postil·lat González de Zárate, "deixarem la zona completament accessible i millorarem el trànsit per als vianants".

No obstant això, el regidor també ha demanat "conscienciació" als pares i mares que acudixen amb els seus vehicles als col·legis "perquè aparquen en el pàrquing al costat del col·legi els Tolls en lloc de fer-ho en doble fila".

Sobre l'obra ha apuntat que s'actuarà en la parcel·la cedida a la Generalitat per a la construcció del centre de salut dels Tolls. "La deixem neta i preparada per a aparcament, però no l'asfaltarem perquè continuem reivindicant a l'administració autonòmica que faça el centre de salut, alguna cosa que serà una prioritat per a la ciutat quan el PP governe la Generalitat".

La regidora de Participació Ciutadana ha aprofitat la cita per a destacar "la importància de l'eina que són els pressupostos participatius perquè els veïns siguen decisius al Benidorm que volem els residents" i d'aquí ve que haja animat a totes les persones empadronades i majors de díhuit anys "al fet que presenten les seues propostes fins al pròxim 2 de novembre". Després, ha continuat, eixes propostes es presentaran en una assemblea per a ser votades de manera telemàtica o presencial.

Ana Pellicer ha indicat que estes propostes ciutadanes "tindran en acabant nom i cognoms en els pressupostos municipals i suposaran almenys el 5% del capítol d'inversions". A més, ha avançat que la campanya 'A peu de carrer' intensificarà la seua presència fins al 2 de novembre "per a donar veu a estos pressupostos participatius amb l'objectiu que cada vegada ens arribe un major nombre de propostes".

Audios relacionados
Corte voz 1 - González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 - González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 1 - Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 - Ana Pellicer
Audio file

Baixa

Plano a pie de calle