CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

22:42 PM

HORA BENIDORM

26ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La cita, en l'equador del Benidorm Gastronòmic 2024, tindrà lloc del 14 al 23 de juny

Dèsset establiments participen en la XIV edició del Concurs de Tapes i Pinxos

11 juny 2024
Diecisiete establecimientos participan en la XIV edición del Concurso de Tapas y Pinchos

La XIV edició del Concurs de Tapes i Pinxos comptarà en esta ocasió amb dèsset establiments participants, segons s'ha conegut este migdia durant la presentació d'esta tercera cita del Benidorm Gastronòmic 2024, que ha tingut lloc en el CDT 'Domingo Devesa' i que tindrà lloc del 14 al 23 d'este mes de juny.

En la presentació ha estat l'alcalde, Toni Pérez, acompanyat per la secretària autonòmica de Turisme, Cristina Moreno, el vicepresident d'Abreca, Alex Frattini i membres de la corporació local. Un acte que ha servit per a acomiadar a Diego Salines, gerent d'Abreca, que deixa el seu lloc per a emprendre altres reptes professionals, i donar la benvinguda a Irene Carreño, que li substituirà en el càrrec.

La secretària autonòmica de Turisme, Cristina Moreno, ha ressaltat "l'altíssim nivell" de les tapes i pinxos que concorren en esta edició. Moreno ha assenyalat que este tipus d'esdeveniments són "un exemple de com la gastronomia reivindica la destinació turística i és una font de desenvolupament econòmic".

En similars termes s'ha expressat l'alcalde de Benidorm, que ha recordat que este concurs va ser "l'embrió" del que després va passar a ser el Benidorm Gastronòmic. "La gastronomia és un complement i un gran atractiu de l'activitat turística" ha afirmat. Pérez també ha tingut paraules per al gerent sortint d'Abreca "que s'ha emprat en cos i ànima i que va marcar un punt d'inflexió en l'associació quan va arribar", i per a la nova responsable "que segur també marcarà un altre punt d'inflexió".

L'alcalde ha celebrat el nombre d'establiments participants "que no són més perquè l'activitat que tenim és incessant" i ha apostat per "gestionar l'èxit, treballant molt per a no perdre la qualitat que ens ha portat fins ací".

Els fullets informatius editats amb motiu del Concurs incorporen un codi 'NaviLens' "per a orientar millor a les persones amb mobilitat reduïda i fer més accessible poder gaudir d'este concurs i estes iniciatives".

Els dèsset establiments que prendran part en el Concurs de Tapes i Pinxos són: A bordo Gastrolounge, Brasería Aurrerá, Cervecería L'Abadía, Chiringuito Beach, DNI Ibéricos, El Bodegón Aurrerá, El linaje de Castilla, La Cava Aragonesa, La Tabernita del Sur, La Tapería Aurrerá, Mallorca, Marisquería El Puerto, Maüi Beach Gastrolounge, Pinocchio Playa, Pintxos Aurrerá, Taberna Andaluza i Zarzosa.