CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

13:21 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La cita serà demà a les 20 hores en la Sala d'actes de l'Ajuntament, amb entrada gratuïta

Cultura presenta el llibre de la benidormera Blanca Navarro 'Al salir de Yad VaShem'

31 maig 2023
Presentación del libro de Blanca Navarro

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benidorm, en col·laboració amb el Club de Lleons local, presenta demà dijous 1 de juny el llibre 'Al salir de Yad VaShem', de l'autora benidormera Blanca Navarro. La cita, que serà presentada pel regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, tindrà lloc a les 20 hores en la Sala d'actes de l'Ajuntament i al final de la mateixa es farà una venda solidària del llibre a benefici de les activitats del Club de Lleons de Benidorm. L'entrada és gratuïta.

Blanca Navarro va cursar la seua etapa escolar en el col·legi Nuestra Señora de los Dolores i la carrera de Medicina en la Universitat Miguel Hernández d'Alacant, especialitzant-se en Psiquiatria. Va dur a terme els seus estudis de doctorat en la Universitat de Salamanca i en l'actualitat és directora de l'àrea de Salut Mental de l'Hospitalet de Llobregat en el Complex assistencial en Salut Mental, Benito Menni. A més és professora de Psiquiatria i Psicopatologia Forense en la Universitat Internacional de Catalunya.

La seua formació es va orientar cap al coneixement del comportament humà delictiu, en entorns judicials i penitenciaris i va cursar el Màster de Psicopatologia Legal, Forense i Criminològica. En la seua necessitat d'entendre el mal, en el llibre tracta de buscar respostes. En 1989 va viatjar per primera vegada a Israel i des d'aquella primera visita el judaisme i Israel han format sempre part de la seua vida.

En 2017 va ser elegida diputada en el Parlament de Catalunya i des de la Comissió d'Acció Exterior va entaular relació amb les comunitats jueves de Barcelona i d'Espanya i va dur a terme una intensa activitat parlamentària en la lluita contra l'antisemitisme.