CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

05:31 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Tapissos de flors i murta realitzats per 'La Barqueta' i altres fidels anunciaven les tres parades del recorregut

Benidorm viu un any més la seua processó del Corpus Christi

12 juny 2023
Corpus Christi 2023

Els carrers de Benidorm van tornar a vestir-se de 'murta' i flors un any més en la processó del Corpus Christi. Acte religiós en el qual participen tots els xiquets que esta primavera han pres la seua primera comunió.

Milers de persones es van amuntegar al llarg del trajecte que partia rondant les 20.00 h de l'església parroquial de Sant Jaume i Santa Anna, descendiria pel carrer Major fins a la Palmera i tornaria al punt de partida per, el Passeig de la Carretera, una hora més tard.

Després dels xiquets, el 'Santíssim Sagrament' baix pal·li portat pel sacerdot i l'àngel, paper interpretat per la xiqueta Paula Fuentes Amor. Darrere, les autoritats locals, encapçalades per l'alcalde, Toni Pérez, i el regidor de Festes, Jesús Carrobles. Finalment, la Unió Musical de Benidorm amb les marxes 'Triomfal' i 'Pescador d'hòmens'.

La processó va fer tres parades, a la Palmera, en el passeig de la Carretera i en la plaça de Sant Jaume. En estos punts, des de primera hora del matí, els socis de l'ACR 'La Barqueta' i altres fidels van treballar dissenyant i creant tapissos de flors i murta. En ells, amb l'arribada de combregadores i acompanyants i de l'aroma del fum de l'incensari, s'anunciava el moment del prec mentre els fidels llançaven pètals de roses.

En finalitzar el recorregut, els xiquets i els seus familiars van tornar al temple on van ser felicitats pel capellà pel seu bon comportament.