CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

05:01 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament arxiva el procediment actual i suma un nou lot a la licitació després d'acceptar l'encara adjudicatària liberalitzar l'explotació de l'hotel

Benidorm trau de nou a concurs l'estació d'autobusos alliberant la gestió de l'hotel i augmentant el termini del contracte

16 maig 2023
Estación de autobuses

L'Ajuntament de Benidorm tornarà a licitar el contracte de gestió de l'estació d'autobusos mitjançant concurs públic, obert i harmonitzat, augmentant el termini del contracte fins als quaranta anys i incloent en un nou lot, el tercer, la gestió de l'hotel i la planta un de l'aparcament subterrani. Així es recull en la proposta de l'alcalde, Toni Pérez, elaborada a partir dels diferents informes tècnics i que s'ha abordat hui en una Junta de Portaveus en la qual, a més dels grups polítics, han participat tècnics de les àrees d'Intervenció, Contractació i Secretaria.

D'esta manera, l'Ajuntament arxiva el procediment actualment obert al qual s'anava a convidar a un mínim de cinc empreses en cadascun dels dos lots inclosos inicialment en la licitació: el primer referit a la terminal, la zona comercial de la dàrsena i l'aparcament exterior; i al segon, al centre comercial, a l'hotel i aparcament subterrani.

Segons recull la proposta, l'encara concessionària de l'estació, a instàncies de l'Ajuntament, ha acceptat renunciar a la clàusula set del conveni de resolució de mutu acord de l'anterior contracte, comprometent-se així a "liberalitzar l'explotació de l'hotel" del complex en cas que una altra empresa resulte adjudicatària. Cal recordar que el conveni de liquidació del contracte respectava, sotmetent a negociació, els contractes d'arrendament o explotació que hi haguera en vigor, com és el cas del contracte de l'hotel.

La proposta i la totalitat de l'expedient s'ha inclòs en la Comissió de Règim Interior.
Amb l'inici d'este nou expedient de contractació, el govern local continua fent els passos administratius pertinents per a complir amb la sentència de 2012 del Tribunal Suprem -que ratificava una de 2007 del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJ)- que obligava l'Ajuntament a licitar de nou l'estació i totes les seues instal·lacions.

Recordar que el contracte per a la gestió i explotació de l'estació d'autobusos ix a licitació per un preu de 24.516.647,32 euros. Amb este import es cobrix l'obra realitzada i no amortitzada.