CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

04:24 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'actuació, amb un pressupost de 71.129 euros, millorarà el drenatge en la zona i tindrà un termini d'execució d'un mes

Benidorm rebrà una subvenció de 30.000 euros de la Diputació per a ampliar la xarxa de pluvials i millorar el drenatge en l'avinguda Bernat de Sarrià

21 novembre 2022
Avenida Bernàt de Sarrià

L'Ajuntament de Benidorm rebrà una subvenció de la Diputació Provincial d'Alacant de 30.000 euros per a escometre l'ampliació de la xarxa d'aigües pluvials en l'avinguda Bernat de Sarrià, segons consta en la resolució de l'ens provincial publicada en el BOP el passat 8 de novembre.

El pressupost de l'actuació ascendix a 71.129,85 euros, per la qual cosa la quantitat subvencionada puja al 42,17% del total. Este punt ha sigut dictaminat hui en la comissió informativa d'Urbanisme. La subvenció de la Diputació emana de la convocatòria d'ajudes per a la reparació i primer establiment, reforma o gran reparació d'infraestructures hidràuliques de proveïment i sanejament.

En el cas d'esta subvenció, la intervenció se centra en la proposta per a l'avinguda Bernat de Sarrià en el tram entre els carrers Zamora i Juan Fuster Zaragoza. El regidor de Cicle de l'Aigua, José Ramón González de Zárate, ha explicat que "en este tram es millorarà el drenatge per a evitar la formació d'embassaments d'aigua, una cosa habitual durant els episodis de pluges intenses".

Per a això, "s'actuarà en la vorera contrària a l'Eixample de Llevant", executant "un col·lector que es connectarà a la xarxa de pluvials de Juan Fuster Zaragoza, i instal·lant embornals". Esta actuació ascendix a 71.129,85 euros i el termini d'execució és d'un mes.

Una vegada confirmada l'obtenció de la subvenció l'Ajuntament procedirà ara a licitar i adjudicar l'actuació, de manera que l'inici dels treballs es realitzarà el gener de 2023.

González de Zárate ha insistit que l'objectiu principal és "acabar amb els importants embassaments d'aigua que es produïxen quan hi ha fortes pluges, que no sols generen molèsties sinó que afecten la seguretat viària". L'edil ha indicat a més que aqueixa aigua entrava en alguns establiments amb la consegüent afectació a particulars".

El regidor de Cicle de l'Aigua ha abundat en què "a Benidorm hi ha molts diners invertits en el subsol", i són justament este tipus d'inversions, que moltes vegades es perceben com a obres molestes, les que fan possible que mentre en altres localitats molt pròximes hi haja problemes de terbolesa amb l'aigua potable a conseqüència de les pluges, a Benidorm no hi haja incidències en el servici".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file