CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

20:32 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La JGL determina el 30 de setembre com a data límit per a sol·licitar estes ajudes, finançades amb una subvenció de Diputació

Benidorm prolonga el termini per a sol·licitar les ajudes de fins a 1.000 euros per a minimitzar efectes de la crisi econòmica i amplia epígrafs

16 setembre 2022
Se prolonga el plazo para solicitar las ayudas.
Se prolonga el plazo para solicitar las ayudas.

L'Ajuntament de Benidorm prolonga el termini per a sol·licitar les noves ajudes de fins a 1.000 euros dirigides a pimes, microempreses i empresaris autònoms per a minimitzar l'impacte econòmic de la Covid-19 en la infraestructura econòmica de la ciutat, ampliant també els epígrafs que poden accedir a estes ajudes. La Junta de Govern Local (JGL) ha decidit este matí esta extensió de termini per a "afavorir que el màxim nombre d'autònoms i empreses es beneficien d'esta línia d'ajudes orientada a minimitzar els efectes de la crisi econòmica derivada de la pandèmia", ha assenyalat amb la regidora de Desenvolupament Local, Mónica Gómez.

El nou termini s'estén des del dia hui al pròxim divendres dia 30 de setembre.

Esta línia es finança íntegrament a través d'una subvenció de 292.491 euros que l'Ajuntament de Benidorm ha obtingut de la Diputació Provincial d'Alacant. L'objectiu de l'Equip de Govern és "ajudar a millorar la situació per la qual han hagut de travessar estos sectors durant la pandèmia i que es complica amb la realitat econòmica actual". Gómez ha explicat que "com en altres ajudes de similars característiques, les sol·licituds han de presentar-se de manera telemàtica en la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Benidorm, a través de l'enllaç https://sede.benidorm.org/catalogo-de-servicios/dipcov/.

Entre els requisits està que la mitjana mensual de facturació dels mesos perquè es vaja a sol·licitar l'ajuda –que han d'estar compresos entre l'1 de juliol de 2021 i el 30 de juny de 2022– haja sigut igual o inferior a la mitjana facturada en els mateixos mesos de 2019.

L'edil Mónica Gómez ha animat a les empreses i autònoms de tots els sectors ampliats, juntament amb els anteriorment convocats, a "aprofitar esta ampliació de termini i acollir-se a esta ajuda extraordinària que se suma a les nombroses línies i convocatòries impulsades per l'Ajuntament de Benidorm per a ajudar al teixit productiu local", incidint en nous sectors de comerç, immobiliàries i agències de viatges.

Poden optar a esta ajuda les pimes, microempreses o empresaris autònoms amb domicili fiscal a Benidorm que exercisquen la seua activitat en els CNAE que a continuació es detallen:

4511 Venda d'automòbils i vehicles de motor lleuger
4520 Manteniment i reparació de vehicles de motor
4532 Comerç al detall de recanvis i accessoris de vehicles de motor
4520 Venda, manteniment i reparació de motocicletes i els seus recanvis i accessoris
4778 Un altre comerç al detall d'articles nous en establiments especialitzats
4942 Servicis de mudances
5221 Activitats Annexes al transport terrestre
6831 Agents de la propietat immobiliària
6832 Gestió i Administració de la propietat
7711 Lloguer d'automòbils i vehicles de motor lleuger
7721 Lloguer d'articles d'oci i esportius
7734 Lloguer de mitjans de navegació
7911 Agències de Viatges
7912 Activitats d'operadors turístics
7990 Altres servicis de reserva