CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

23:33 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'actuació es completarà amb la instal·lació d'elements bio saludables en el primer trimestre de l'any

Benidorm obri un nou parc infantil en Finca Barrina, inclòs en els pressupostos participatius

05 gener 2024
Benidorm abre un nuevo parque infantil en Finca Barrina, incluido en los presupuestos participativos

L'Ajuntament de Benidorm ha obert un nou parc públic per al gaudi dels veïns de la ciutat; en este cas, en la zona de Finca Barrina. Un espai públic que va ser visitat la setmana passada i al qual a penes li faltaven els últims detalls per a la seua obertura.

L'alcalde Toni Pérez s'ha desplaçat hui fins a esta urbanització una vegada que el parc s'ha donat per oficialment obert, una visita emmarcada en la campanya 'A peu de carrer' en la qual ha estat acompanyat pels regidors de Parcs i Jardins, José Ramón González de Zárate; de Participació Ciutadana, Ana Pellicer; i d'Espai Públic, Francis Muñoz. A esta visita han acudit també el vicepresident del Consell Veïnal, Antonio Zamora, i alguns veïns, així com representants d'associacions veïnals.

González de Zárate ha recordat que esta actuació, sorgida dins dels pressupostos participatius, es completarà amb la col·locació d'elements bio saludables en el primer trimestre de l'any i se sumarà a la renovació de totes les lluminàries, que ja ha dut a terme el Consistori també a petició dels mateixos veïns. "Anem a un model de parc mixt, que és el que ens demanen els ciutadans" ha dit l'edil.

Esta nova instal·lació recreativa se situa sobre una parcel·la municipal de quasi tres mil metres quadrats (2.780 m²). Els treballs es van iniciar amb una primera fase de poda i desbrossament i la retirada a l'abocador autoritzat de les travesses de ferroviàries que allí es localitzaven. Amb posterioritat, per a condicionar el parc, es van col·locar dos-cents metres cúbics de grava sobre emmallat antiherbes en tota la parcel·la. Al mateix temps, es va plantar murta, arbust de fulles perennes, per a formar tanca i es va instal·lar el pertinent sistema de reg per degoteig, amb connexió a la seua xarxa.

L'últim pas per a endreçar la parcel·la ha consistit en la col·locació de diferents jocs infantils, amb paviment de gespa artificial i una superfície barrada per a vetlar per la seguretat dels futurs xicotets usuaris d'esta instal·lació, que es completaran amb els elements bio saludables per als majors del barri. En estos últims dies s'ha procedit a col·locar una tanca perimetral per a dotar de major seguretat.

L'edil de Parcs i Jardins ha destacat que "com tots els parcs que anem fent a la ciutat, este també és accessible i inclusiu" i ha traslladat "el compromís de l'Ajuntament per atendre les demandes dels veïns, comprovant sobre el terreny la seua viabilitat i adequant-les a la realitat". Finalment, González de Zárate ha remarcat el fet que "complim amb els nostres compromisos" i, en este cas, "es va atendre en una primera fase la necessitat de millorar la il·luminació per a proporcionar seguretat viària, per als vianants i física als carrers de Finca Barrina i, ara, a dotar-la de nous servicis fins on pot arribar la intervenció municipal, que és sobre esta parcel·la de titularitat pública".

"Continuem, per tant, instal·lant parcs per tota la ciutat i possibilitant que els xiquets tinguen major comoditat per a acudir a estos recintes" ha finalitzat l'edil, que recordava així mateix la recent obertura d'un altre parc en la Cala, també inclòs en els pressupostos participatius.

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file